reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Kajka ja mam uszny Brauna już od 8 lat i mogę go z czystym sumieniem polecić. Kuba uwielbia mierzyć nim temperaturę nawet jak jest zdrowy :-D i jak tylko go widzi to pokazuje żeby mu zmierzyć. Zawsze mierzy bardzo dokładnie i trwa to ok 1 sek.

reklama
Asia - a my kozaczki mamy identyko tylko kolory inne - czarno-żółto srebrne bo innych nie było w rozmiarze, ale wasze nawet mi sie bardziej podobają,tzn bardziej by nam pasowały do kurtki...
Baśka, no niestety nie da rady się zamienić, bo rozmiar bucika inny ;-):-)
Sumka, to dobrze wiedzieć, że uszny termometr mierzy dokładnie. Ja nawet nigdy się nie rozglądałam za takim, ze względu na te złe opinie, które słyszałam....

Asia śliczne buciki :tak::-)

a co do termometrów to ja posiadam i taki na czoło i zwykły elektroniczny i żadnego nie jestem w stanie używać bo Iza na ich widok ucieka , a o tych do ucha to słyszałam same dobre rzeczy, właśnie ostatnio polecała mi go znajoma farmaceutka, więc też będę musiała taki kupić.:-D:-)

My tez wreszcie kupiliśmy buciki Mikusiowi - wczoraj i róznia się od jesiennych tylko kolorem, wysokością i kożuszkiem. Aha, no i rozmiarem :-)
Zobaczcie same :-)

My też mamy dla Wojtka termometr elektroniczny do ucha (chyba Braun). Dostaliśmy w prezencie od cioci. Muszę przyznać, że o ile na początku byłam nastawiona sceptycznie, to potem się przekonałam. Ma tą zaletę, że można w kilka sekund zmierzyć temperaturę przez sen. Wojtek się nie budzi. A jak nie śpi, ale jest marudny, to pomiar trwa tak krótko, że on prawie nie zauważy. Temperaturę pokazuje dobrze, bo sprawdzaliśmy na sobie, jak mieliśmy 36,6 oC.

Kasiu śliczne buciki :tak::-)

dziewczyny w Biedronce mają takie fajne tablice magnetyczne do pisania , cena coś koło 20zł Iza zachwycona może rysować i nie brudzi się :-D:-)

potem wkleję Izkę jak się tym bawi
polecam:tak::-)

irmaa miałam to samo napisać. Tablica jest po prostu genialna. Mamy taką tylko niebieską. Polecam

Dziewczyny buciki świetne. A jakie kupowałyście rozmiary?

Hej. Mi też się buciki podobają a dzisiaj popędze do Biedrony po tablicę. Jes świetna. A Wam muszę się pochwalić, że kupiliśmy Oli łóżeczko piętrowe. Będzie spała na dole a na górze będą urzędować jej lale i misie. Jak tylko je ustawimy zrobię kilka fotek. Jest po jednym dziecku ale bardzo fajne!!!...

reklama
Dziewczyny buciki świetne. A jakie kupowałyście rozmiary?
Sumka, nasze to rozmiar 21. Sama jestem zaskoczona, bo półbuty Marcinek nosił 21 i były już przymałe, więc spodziewałam się, że kozaczki muszą być 22, a nawet 23. Ale widać Bartek ma inną rozmiarówkę. Zresztą każde kozaczki, które przymierzyliśmy, były innego rozmiaru - co firma, to różnica w rozmiarach...

Tablica świetna - maluje na kolorowo :szok::-)

Do góry