reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Dzieki Ania-wogole to podoba mi sie ten jeans-jest dokladnie taki jaki szukam ale w wersji spodni...I jeden szczegol jeszcze mi sie w niej bardzo podoba...ze dol spodniczki -lewa strona przyszyta jest na prawa :-D

reklama
Noemi, wszyscy faceci Twoi!!!

Sumko, jestem pod wrażeniem Twojej pomysłowości.

Co do numeracji butków, to nie ważne, jaki rozmiar, a ważne, żeby były dobrze dobrane. My jesienne butki mieliśmy 21, a zimowe 24 i wcale nie znaczy to, że Wojtkowi tak stópka urosła. Tylko te rozmiary tak "skaczą". Ale pani w Bartku wyjmowała z butka wkładkę i przymierzała do Wojciaszkowej stópki i okazało się, że właśnie 24 z tego modelu jest ok.

Dziewczyny, takie pytanko. Planujemy na sylwestra kilkudniowy wyjazd ze znajomymi. Zamierzamy wziąć biegówki (w poprzedniej ciąży też na biegówkach zimą łaziłam i było super - jak się chodzi, a nie biega, to jest to przecież bardzo zbliżone do normalnego chodu). Musimy wykombinować coś w rodzaju sanek/zaprzęgu dla Wojtka, żeby na spacerze móc go ciągną za sobą. W nosidle to trochę ciężko, bo jednak na biegówkach równowaga jest czasem trochę "chwiejna" - szczególnie z takim klockiem na plecach.:-) Słyszałam o tym, że są takie specjalne biegówkowe zaprzęgi, żeby rodzice mogli biegówkować z małymi dziećmi. Słyszałyście coś o tym? Ma któraś z Was jakieś doświadczenie?

Mamoot super plany. Niestety nie pomogę co do zaprzegu bo nie mam o tym pojęcia ja znam tylko sanki z oparciem dla naszych maluchów

Noemi modelka na całego - jest przesłodka i bardzo profesjonalna zarazem, kiecka pierwsza klasa ;)
Mamoot - ja czytałam w jakiejś gazecie w tamtym roku - ktoś opisywał taką wyprawę ze swoim maluchem - było to prawdopodobnie w "Twoim maluszku" w jakimś zimowym numerze - taka gazetka co mi za darmo do domu przysyłają...spróbuje namierzyć bo mam całe stosy pod łóżkiem, ale raczej ciężko będzie znaleźć

Mamootku przeszukalam ebay-a i znalazlam niestety tylko takie cos jak zalaczylam wczesniej...Skrobnij moze maila do Cichej-bedzie moze szybciej:-)
ale rozejze sie jeszcze:-)

reklama
Jaka panna z Noemi.....:szok::szok: no pierwsza klasa modelka! i jak sprawdza, czy aby mam na pewno odpowiednie kupiła

Do góry