reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

No u nas tez dzis sniezek sypal...wczoraj z reszta tez a w dodatku grzmialo:szok::-D

A my kupilismy slodziasta sukienke jeansowa-normalnie zazdroszcze Noemi bo sama taka bym nosila...:-):tak:

reklama
A ja muszę ze wstydem się przyznać, że jełop jeden zapomniałam o święcie, a raczej jego konsekwencjach i zostałam rano z 2 pieluchami :-D I wiecie co nawet w aptece nie mieli, były tylko podkłady dla obłożnie chorych i te duże Belli poporodowe. Oczywiście Kubas ganiał w podpaskach, bo pamper jako bezcenny gadzet został na noc.
Taka to jestem genialnie inteligentna :-D dobrze że coś do jedzenia było

Irma o zaduzych kurtkach to mi nie trzeba mowic zgadzam sie z toba w pelni ;-) dobrze ze nam wymienili pamietacie to zdjecie Sandry ala Michelin :-D
Buty na zime mamy dwie pary z Bartka jedne 23 i te wydawaly mi sie takie prawie akurat wiec drugie kupilismy 24 i sa sporo za duze(ta rozmiarowka Bartka :wściekła/y:) ale przyjdzie skarpetka i mam nadzieje ze sie to jakos wyrówna ;-) Sandra ma dosyc spora nózke daleko jej do kopciuszka :tak:

Sumka :-D:-D:-D dobre---- wyobrazilam sobie Kubiszonka w podkladzie belli oj wyobraznia dziala :-D:-D:-D

Pati czekam na zdjecie tej extra sukienki

dziewczyny super zakupy

u nas jedne zimowe butki rozmiar 21 poszły już w odstawkę, teraz mamy 22...ale pewnie w styczniu i 23 trzeba będzie zakupić.

kochane a macie już jakieś fajne sanki???dzisiaj bięgne z mała do sklepu i mam nadzieję, że na południe już coś ciekawego będziemy miały...boje się tylko, że sklepy jeszcze na to nie bedą przygotowane.

W ubiegłym roku miałam problem żeby znależć sanki z oparciem i w grudniu....

Sumko-------------------jestes niesamowita:-D:-D:-D:-D:-D..a Kubiszon jak dorosnie i sie dowie..., to Ci da...........:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbedzie sie działo:-p:-p

u nas pogoda wciaz jesienna..chłodniej, ale slonecznie i "zóltooo"

a to nasza kiecka :-)

Noemi nie mogla sie napatrzec na siebie w lustrze,..ponosila ja do gory,ogladala kazdy guzik..posikana bylam :-D

b4349cb8f7ee6348med.jpg

985b7d4fe5e13cd6med.jpg

9ba91feaa3930a71med.jpg

c1b58e95554b2634med.jpg

8376e2c147f96887med.jpg

reklama
Do góry