reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Syla na pewno nic nie zmajstrowalismy...Biore tabletki:-D

Tak wlasnie patrze na mojego posta wyzej i teraz widze ze juz wczoraj mialam niezle w czubie:-D:rofl2: Popijalam winko i chyba troche sie ululalam...:rofl2:

reklama
No Pati bielizna poprostu super :tak:
Butki od Noemi i twoje też a ja nie cierpie szpilek tzn bardzo mi się podobają ale na kimś innym a --- szkoda bo mam jedne całkiem całkiem włoskie kozaczki są śliczne i co z tego jak ja byłam w nich pare razy strasznie mi w nich niewygodnie mają obcas chyba 11 cm :-D
w sumie niewiem po co je kupiłam :baffled: jak stoją w szafie

dzięki Baśka jutro będę walczyć, tylko muszę kupić sobie rękawiczki , bo ja też nie lubię ich nosić ;-):-)
Pati jak tylko przestanie padać to wybierzemy sie w te pędy do Smyka bo jest na drugim koncu miasta. A drogie były??:-)

to ja sie teraz pochwalę tym co już udało mi sie kupić
najpierw nieszczęsne rękawiczki 2 pary do wyboru i wszystkie be:rofl2:

to zamiast kapci

buciki

czapa i spodnie

jeszcze zostały mi do kupienia kurtka, kombinezon, kozaczki, szalik a'la golf, i sweterek. Ach i kupiłam dziś też świetne rajstopki ocieplane, muszę dokupić jej jeszcze ze 2 pary, a pokażę je już na modelce jak wstanie bo śpi w nich teraz :-D

Irmaa - super zakupy!!! nawet nie myślę jaki majątek wydałaś i jaki musisz jeszcze wydać a to, co wymieniłaś...dobrze że my tak po trochu no i kombinezon na allegro i polowałam na okazje, butki mamy tradycyjne skórzane ocieplane Bartki, troche się boje czy wytrzymają jak mokro będzie bo przecież są jeszcze kolekcje goretexowe - no ale to zaczne się martwić dopiero jak będą przemiękać ...

reklama
Irma zakupy swietne..strasznie mi sie podobaja te ogrodniczki (bardzo lubie Duske w ogrodniczkach no i wygodne bo nie podwiewa:tak:

dziewczyny ..ja tu nie w temacie..tzn nie w zimowym..My dzis smigałysmy w samych sweterkach..momentami nawet sciagałam sweter i łaziłam na krótki rekaw:cool:..beda foty. Poranki tu sa dosc chłodne:sorry:..no, ale do zimy daaaleko:happy:

Do góry