reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

no noooo..Pati- fiu fiu fiu..kozaczki i te małe i te wieksze- swietne!podobaja mi sie bardzo - Młodej - czadowe - takie tez chce dla Duski:tak:..choc tu to nie ta pogoda - swieci słonce:sorry:..no a Twoje stara - sam sex..- aczykolwiek z moimi kostkami na takim obcasie to ja daleko bym nie zaszła:-D...
co do bielizny..prawidłowo- niewiele zakrywa:cool2:

reklama
Pati nie ma sprawy i tak bielizna dla Karolka na wyrost :)
Wasze butki super, no a bielizna...cóż - widać te noce naprawdę bardzo upojne ;)my już też mamy wszystko na zimę ale na razie nie mam czasu porobić fotek, przy okazji się pochwalimy - a najlepiej na modelu - tak jak zrobiliśmy prezentację kolekcji jesiennej na zdjeciach :)

Pati, ale zakupy! Świetne! Wszystkie, te skąpe też;-):-D

Mnie tak przypiliło na zimowe ciuszki, bo na 1 listopada jedziemy na wycieczkę na Litwę (część mojej rodziny stamtąd pochodzi i to już będzie 3 wyjazd "w poszukiwaniu korzeni"), a że to zdecydowanie bardziej na północ, to nie chcieliśmy, żeby jakby co nas tam mróz i śnieg zaskoczył.:-)

Pati w tym stroju to pewnie jeszcze nie raz skusisz Adama i będzie sie działo;-):-)
kozaczki śliczne i twoje i Noemi, szukałam podobnych dal Izy ale nie znalazłam na razie :-( no i tez kupiłam rękawiczki z palcami ale moja gwiazda nawet nie chce myśleć o założeniu ich, stanowczo mówi nie i zwiewa gdzie pieprz rośnie...;-):-)

Irmaa u nas też KArolek mówił rękawiczkom nie ale zrobiłam "pokaz" na sobie - ja zakładałąm swoje pieciopalczaste, udawałam że tak fajnie sie nosi rękawiczki, że jest super i trzeba...no i jakoś przeszło, ale pierwsze spacery kazał mi tez koniecznie zakładać jak jemu założyłam - także musiałam nosić nawet jak mi za ciepło było hihi, ale teraz już spokojnie nosi - nawet chyba je polubił - dziś piasek przesypywał i liście zbierał w rękawiczkach

Irma lec do Smyka a znajdziesz bo wlasnie tamkupilam...u nas nie przeszly rekawiczki jenopalczasne-byl krzyk i sciagala a 5-palczastye-dala sobie ubrac,glaskala sie nimi po twarzy i poszlaw nich...spac:szok::-D:-D:-D:-D

A moze Noemi ma juz rodzeństwo?!?!?!?! Pati nie było takich planów?????

Zakupy rzeczywiście superanckie zrobiliscie najbardziej przypadła mi do gustu ta kreacja na upojne noce:elvis::wink:

reklama
Do góry