reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

no no..zakupy Mamootku swietne- kombinezonik bardzo ładny, a buciki idealnie dopasowane:)- Toz Wojtaszek bedzie wygladał jak prawdziwy dzentelmen-;-) zimowy

AniaB- Matiska buciki tez w deche - świetne - i "moje" kolorki!!!- takze b. mi sie podobają:tak:

reklama
Klaudii wczoraj "przyleciały" ..buciki od dziadków z PL..takez sie pochwalimy(na nózkach modelki:)..są juz swiezutkie fotki z dzisiejszego spacerku ;-)

Rusałko, no ba! Zima nie zima - dżentelmen musi być. ;-):-D

Matiś ma czadowe butki. Takie cieplutki z futerkiem.
Zastanawialiśmy też nad futrzanymi, ale bałam się, że na normalną zimę (a nie jakąś super mroźną) będą za ciepłe, bo Wojciaszek z zasady jest cieplutki i łatwo nie marznie. I w końcu kupiliśmy takie z ociepleniem wełnianym i ewentualnie będziemy mu zakładać ciepłe skarpetki. Mam nadzieje, że to dobry wybór.

Mamoot śliczny zimowy zestaw , czekamy na zdjęcie Wojtka w kombinezonie:tak::-)
Aniub buciki wyglądają na bardzo ciepłe i wygodne:tak::-)

mnie dopiero czeka zakup ciuszków na zimę, na razie kupiłam tylko ocieplane półbuciki , nawet nie chcę myśleć ile jeszcze mnie czeka wydatków, czekam aż otworzą koło mnie nową galerię, może będą jakieś promocyjne ceny:rofl2:

Mamoociku zestaw zimowy superancki - Wojciaszek na pewno nie zmarznie my jeszcze nie jestesmy tak obkupieni:-D

Ania zdradź co to za firma tych butków Matiego bo sa super a my takich typowo zimowych jeszcze nie mamy.:szok:

my tez z Klaudia jeszcze chodzimy jesiennie ubrani..ale tu faktycznei jest dosc ciepło..szczegolnie ostatnio;-)zaopatrzylismy sie natomiast w kalosze..bo zdarzaja sie kilkudniowe/tyg..deszcze, któryc odpukac juz dosc dawno nie było..i dobrze!!

Baska-ja Cie bardzoo,ale to bardzooo przepraszam ale w tym calym relaksie i amorach z Adamem nie zdazylam na poczte na czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieje ze wybaczysz jesli paczka dojdzie w listopadzie...:-(

a my dosyc poszalelismy na zakupach -ja kupilam sobie kozaczki i sexy pizamke,Adam obkupil sie bluzkami i koszulami a naszej gwiezdzie kupilismy super kozaczki,rekawiczki 5 palczaste w ktore tak jej sie podobaly ze poszka w nich spac:rofl2::-D i do tego jako maly prezencik dwie ksiazeczki i plyte z piosenkami:-)
Fotki beda:tak:

reklama
no to przechwalamy sie:-)

7350fd3e28dd45c5med.jpg

546090fd04c1de17med.jpg

e54e0578dc80c49bmed.jpg

3bfa891e8a9de980med.jpg

a to moje buciory:-) ciezko bylo samemufotke strzelic:-D:rofl2::crazy:
8c71910c5ce73299med.jpg

07df232c465c5f05med.jpg

7737935dc951e98cmed.jpg

a tu moja nowa kreacja na upojne noce:-D