reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

z zakupów ostatnich to mamy to..-pizamka dla Duśki(która tez wystawiałam na allegro);-)

70392339lt1.jpg

reklama
to zakup sprzed tyg..jak noga była zdrowa:rofl2:..no i jutro pocykam fotki co jeszcze kupiłam:sorry:..tez mam Pati nowa sex bieliznę:-p

butki mamy tradycyjne skórzane ocieplane Bartki, troche się boje czy wytrzymają jak mokro będzie bo przecież są jeszcze kolekcje goretexowe - no ale to zaczne się martwić dopiero jak będą przemiękać ...

Baśka, nie powinno być źle! Na labowisku Miki wlazł w wielką kałużę w swoich jesiennych Bartkach i o dziwo nie przemokły. Wiadomo, jakby chodził w nich przez dłuższą chwile, to mogłoby być kiepsko...

Rusałko ja też lubię ubierać Ize w ogrodniczki w zasadzie to tylko takie spodnie jej kupuję, te kosztowały 30 zł z 5-10-15 :-) a pogody to ci szczerze zazdroszczę, moja siostra też jest w Anglii i z tego co mówiła to zimy raczej tam są bardzo łagodne, więc pewnie ominie cię kupowanie kombinezonów, śniegowców itp.:tak::-) a piżamka śliczna, ciekawe jak leży na modelce:-)
Baśka w Bartku te buty co mi sie podobały to nie podobała mi sie ich cena ;-) a te kosztowały tylko 50 zł i na razie mogą być za jakiś czas poszukam jeszcze takich na śnieg:-)

dzisiaj udało mi się kupić kurtkę dla Izy, niebawem postaram się ją sfotografować :-)

Irmo - czekamy na fotki:tak:

co do zimy tu..juz z Klaudia 3 tyg grudzien2005/styczen2006 tu spedziłysmy..Klaudia nieiwiele(nic:laugh2:z UK)nie widziała wówczas..bo była w brzuszku:-p..alr to prawda..zimy sa w miare łagodne..na pewno nie ma tu mega sniegów..Ostatnio jak byłysmy raz spadło "kilka płatków"...ale dosc mrożne sa tu poranki..potem jest cieplutko..a ta róznica temperatur(i nie tylko) powoduje mega wilgoc..zawuwazam to najczesciej na praniu które zostawiam w ogrodzie..juz prawie suche..nie pada a rano znowu mokre:/...:cool:

dzis kupiłam sobie:):)- spodenki do kolanek, i sukieneczke letnia..biała koronkowa...przeswitujacą:-)..bo susze głowe Adamowi, ze czas wyruszyc dzies dupsko opalic..nigdzie nie bylismy ani w te wakacje, ani w poprzednie..W te budowa nas bez reszty pochłoneła..mało urlopu i trzeba było wrcac tu do UK znowu..a w zeszłym roku było multum spr. chrzciny, przyjazd siostry, potem dziadków...a potem wiele spr do załatwienia przed wyjazdem tu..wiec musowo sobie odbic:-)..

Sylwia gł torebki - mój nick dorotarus - Zapraszam:-p..aczykolwiek ostatnio mniej rzeczy wystawiam..Mam juz kilka nowych które czekaja na swój czas:sorry:

reklama
Do góry