reklama
butki mamy tradycyjne skórzane ocieplane Bartki, troche się boje czy wytrzymają jak mokro będzie bo przecież są jeszcze kolekcje goretexowe - no ale to zaczne się martwić dopiero jak będą przemiękać ...
Baśka, nie powinno być źle! Na labowisku Miki wlazł w wielką kałużę w swoich jesiennych Bartkach i o dziwo nie przemokły. Wiadomo, jakby chodził w nich przez dłuższą chwile, to mogłoby być kiepsko...
Rusałko ja też lubię ubierać Ize w ogrodniczki w zasadzie to tylko takie spodnie jej kupuję, te kosztowały 30 zł z 5-10-15 :-) a pogody to ci szczerze zazdroszczę, moja siostra też jest w Anglii i z tego co mówiła to zimy raczej tam są bardzo łagodne, więc pewnie ominie cię kupowanie kombinezonów, śniegowców itp.:-) a piżamka śliczna, ciekawe jak leży na modelce:-)
Baśka w Bartku te buty co mi sie podobały to nie podobała mi sie ich cena ;-) a te kosztowały tylko 50 zł i na razie mogą być za jakiś czas poszukam jeszcze takich na śnieg:-)
dzisiaj udało mi się kupić kurtkę dla Izy, niebawem postaram się ją sfotografować :-)
Baśka w Bartku te buty co mi sie podobały to nie podobała mi sie ich cena ;-) a te kosztowały tylko 50 zł i na razie mogą być za jakiś czas poszukam jeszcze takich na śnieg:-)
dzisiaj udało mi się kupić kurtkę dla Izy, niebawem postaram się ją sfotografować :-)
Irmo - czekamy na fotki
co do zimy tu..juz z Klaudia 3 tyg grudzien2005/styczen2006 tu spedziłysmy..Klaudia nieiwiele(nicz UK)nie widziała wówczas..bo była w brzuszku..alr to prawda..zimy sa w miare łagodne..na pewno nie ma tu mega sniegów..Ostatnio jak byłysmy raz spadło "kilka płatków"...ale dosc mrożne sa tu poranki..potem jest cieplutko..a ta róznica temperatur(i nie tylko) powoduje mega wilgoc..zawuwazam to najczesciej na praniu które zostawiam w ogrodzie..juz prawie suche..nie pada a rano znowu mokre:/...
co do zimy tu..juz z Klaudia 3 tyg grudzien2005/styczen2006 tu spedziłysmy..Klaudia nieiwiele(nicz UK)nie widziała wówczas..bo była w brzuszku..alr to prawda..zimy sa w miare łagodne..na pewno nie ma tu mega sniegów..Ostatnio jak byłysmy raz spadło "kilka płatków"...ale dosc mrożne sa tu poranki..potem jest cieplutko..a ta róznica temperatur(i nie tylko) powoduje mega wilgoc..zawuwazam to najczesciej na praniu które zostawiam w ogrodzie..juz prawie suche..nie pada a rano znowu mokre:/...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pochwal sie Rusałko co sprzedajesz na allegro:-)
dzis kupiłam sobie- spodenki do kolanek, i sukieneczke letnia..biała koronkowa...przeswitujacą:-)..bo susze głowe Adamowi, ze czas wyruszyc dzies dupsko opalic..nigdzie nie bylismy ani w te wakacje, ani w poprzednie..W te budowa nas bez reszty pochłoneła..mało urlopu i trzeba było wrcac tu do UK znowu..a w zeszłym roku było multum spr. chrzciny, przyjazd siostry, potem dziadków...a potem wiele spr do załatwienia przed wyjazdem tu..wiec musowo sobie odbic:-)..
Sylwia gł torebki - mój nick dorotarus - Zapraszam..aczykolwiek ostatnio mniej rzeczy wystawiam..Mam juz kilka nowych które czekaja na swój czas
Sylwia gł torebki - mój nick dorotarus - Zapraszam..aczykolwiek ostatnio mniej rzeczy wystawiam..Mam juz kilka nowych które czekaja na swój czas
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fajna ta Duskowa pizamka:-)
A ja dzis tez kupilam plaszczyk na zime i spodnie do moich kozaczkow:-)
A ja dzis tez kupilam plaszczyk na zime i spodnie do moich kozaczkow:-)
reklama
Podziel się: