reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Fajna ta Duskowa pizamka:-)

A ja dzis tez kupilam plaszczyk na zime i spodnie do moich kozaczkow:-)

stara cały dzien Cie nie widziałam..a tys szlała na zakupach - wklejej foty

ja dzis tez nałaziłam sie po sklepach...ale kupiłam nieiwiele..i wiem co dostane na urodziny:-)..ale ciii- tniemy głupa - nic nie wiemy:eek:..tzn..wiem, ze cwany maż cos dokupi, bo ja uwielbiam niespodzianki:wściekła/y:a jemu wiecznie pomysłów brak, albo sie wygada:angry:..:rofl2:

reklama
Hehe-ciotka fotki beda ale juz na mnie bo tak to ani plaszczyk ani buksy nie maja efekzu...Mam na oku jeszcze jedne jeansy i kurde zaluje ze ich wczoraj nie kupilam:crazy:

niech Ci bedzie!:cool:..a na fajowe jeansy to i ja poluje...ale na mnie wszystko krótkie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..a jak długie to obcisłe rurki, w których moje dupsko grubo wyglada:-p

Dokladnie dziewczyny Rusalka, Pati zrobcie tu pokaz mody we wlasnym wydaniu:-) Moze jak sie napatrze to sie zmobilizuje i tez wyskocze na zakupy bo i buty i spodnie by sie przydaly. Buty- najlepiej fajne kozaczki - to wlasciwie mus a fajne jeansy to taka zachciewajka, ktora sobie na chwile obecna chyba daruje - no bo niedlugo ich nie zapne a i figurka nie na przymiarki;-):-)
No i dla Julka przydalaby sie kurtka na zime ale to chyba przez ebay zalatwie bo zupelnie nie chce mi sie isc i szukac po sklepach:-)

Rusalka ja tak sie zastanawiam jak to cyt.:'twoje dupsko grubo wyglada' w rurkach jak cie widze na zdjeciach i nijak mi sie to z tym co tam widze ten obraz nie pokrywa. Oj chyba masz chwilowo faze narzekania co...?

Ja nie bardzo mam czym sie chwalic..nic specjalnego ostatnio nie kupowałam i mimo, iz tez mam mega potrzeby..łaze po sklepach i widze NIC dla siebie..

co do figury ..hmm - Cicha - ja sie dobrze maskuje:-D

Oj Rusałko - widzę że ty jesteś z tych chudzielców ciągle narzekających że są za grube i się odchudzają...oj ciotka - ty się popraw i weź pod uwagę że tak naprawdę jedyną rzeczą na którą masz prawo narzekać to to, że większość spodni jest za krótka ;) a jak cos jeszcze o grubym tyłku powiesz to ja tu poproszę o dane centymetrowe twoje opinie obiektywnie obalić :):):)

A jak mowa o chudzielcach to ja sie pochwale , ze juz mi 5,5 kilograma przybylo. Ja to moge sobie teraz zaczac narzekac bo tempo przyboru mam tym razem duzo wyzsze niz za pierwszym razem. Pewnie 20 przeskocze na finiszu:-)

reklama
Baska -:zawstydzona/y:--juz przestaje narzekac - odchudzam sie dalej:-p:-D(ale jak nie jem kolacji, a mój maz rzadko kiedy cos pichci...tak wczoraj zrobił mi pyszną kolację i poszłam spac z pełnym brzuszkiem:happy:

Kupiłam ostatnio troszke rzeczy Dusce- płaszczyk, spodnie, spodniczkę, bluzeczke, kapciuszki - obiecuje fotki - na modelce

Do góry