reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ciociu Pati, a czy mogłabyś zobaczyć, czy u was w Raichu nie ma czasem w sklepach z zabawkami czegoś takiego
GeoTrax Grand Central Station – Geo Trax Rail & Road System
bo moje dziecie sobie takie coś wymarzyło. Znalazłam na allegro ale pieroństwo drogie bo drugie tyle co w stanach chcą. Albo może wiecie dziewczyny jak się robi zakupy przez internet w USA i jak to wtedy jest z wysyłką do PL

reklama
Kasia no właśnie tą stację.
Mamy juz w domu taki:
Fisher Price - Pociąg PACYFIK Geo Trax NOWY Gwar (250567696) - Aukcje internetowe Allegro
i taki:
FISHER PRICE OGROMNA KOLEJKA GEO TRAX + PILOT ! (226415574) - Aukcje internetowe Allegro

Polecam wam dla chłopaków na prezenty gwiazdkowe. Troche kosztuje ale wydatek naprawdę sie opłaca. napisane że od 2,5 roku, ale Kubas juz spokojnie obsługuje swojego pilota. Niestety zabawka niedostępna w Polsce a na allegro zabójczo droga. Nam udało sie kupić od ludzi co sprowadzali z niemiec za normalne pieniądze, żeby nie było wątpliwości że mam nierówno pod dekielkiem jak ta babka od spodenek :)

Fisher-Price Spielzeug - GeoTrax

Sumka szukalam na ebyu i na innych stronach ale jakos nic takiego nie moge znalezc...

znalazlam tylko cos takiego tej firmy...

Fisher Price Geotrax Lokhalle Verschubbahnhof NEU ovp bei eBay Fisher Price, Kleinkindspielzeug, Spielzeug (endet 10.10.07 18:33:54 MESZ)

A jesli chodzi o przesylke to na bank nie bedzie oplacalne...
Ja za paczke ktora nie wazyla nawet pol kg(byl to stroj kapielowy) mialam zaplacic 125 zl jesli by mi z polski do niemiec przyslali...

Ale rozejze sie jak bede gdzies w sklepach z zabawkami...bo na bank gdzies na polce sobie stoi

Sumka na tej stronie co podalas jest infrmacja o tym, ze nie wysylaja poza USA i Kanade. Moze inny sklep wysle, albo ktos kto mieszka w USA - tak byloby najlepiej ale mysle, ze zakladajac, ze chcesz to na swieta i wysylka moze byc najwolniejszym sposobem to oszczedzisz i tak chyba niezbyt wiele. Wiem bo zastanawialam sie nad wysylka lezaczka jak kolezanka urodzila ( w USA cena to okolo40$ a w Polsce prawie 300zl) i po roznych kalkulacjach kupilam jednak w Polsce.
W Belgii na stronie fisher price tego zestawu nie ma.

A jeszcze tak prz koljkach zostajac to wiem ze Lego tez teraz takie robi.

Cicha wielkie dzięki, a ten najtańszy warian to daje jakąś gwarancję że paka dojdzie i jak im sie płaci przekazem, czekiem, czy kartą?

reklama
Do góry