reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Syla a co bys potrzebowala...?:-D

A tak wogole to Sylwia bardzo Cie prosze wyslij mi jutro , najpozniej w niedziele na smsa Twoj adres ...Bo wlasnie sie dowiedzialam ze jade na weekend do polski ...Za dwie godziny mam byc spakowana...Kurde mam nerwa bo nie mam wszystkiego kupione a moglabym od razu Wam wszystkim wyslac paczuchy:baffled:No ale coz niespodzianka dla mnie...Bedziecie musialy poczekac do pazdziernika jak pojade do szczecina...chyba ze ktos znajomy pojedzie to poprosze zeby mi powysylal paczki...

Kuzwa wogole nic dla nikogo nie mam...Nawet dla bratanicy czekolady:baffled:A w cholere jeszcze leje wiec nawet do sklepu nie mam jak dojsc...Cos sie wymysli na szybkiego jak Adam wroci...

Pati, to z tą kurteczką jeszcze zobaczymy. Widziałam dziś bardzo podobną w sklepie i też niedrogą, ale muszę z młodym przymierzyć. Jeśli kupię przed poniedziałkiem, to dam Ci znać, a jeśli nie, to dowiedz się proszę, czy będą jeszcze te kurteczki sprzedawać, czy już wykupione.
Dzięki!!!:tak::tak::tak:

Pati - z koszulkami mi sie nie spieszy - do nich są na stronie bokserki - z idenytycznymi wzorami wiec mi sie juz nie chciało wklejac linków
U nas pociągi tego typu około 60-70 zł, i własnie z Niemiec są...ile Pati za niego dałaś?

MEGA VINTAGE !!!__NEXT 06__Odjazdowe Jeansy__86 cm (248018465) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny tak jak nic pasuje do tematu naszego watku "ZAKUPOWE SZALENSTWO" co wy na to ale ktos mial dzisiaj udana aukcje ;-)(sprzedawca)któras mama zaszalala jak nic :-D:-D:-D

ja jestem szalona jesli chodzi o zakupy dla Sandry ale widac sa lepsi :-D i chyba tyle za uzywane spodenki bym nie dala choc przyznam sie ze mi sie bardzo podobaja - pelen czad tylko ze za ta sumke to juz mozna kupic calkiem calkiem nowe dla nas :tak:

reklama
Do góry