reklama
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Bardzo fajne te rzeczy a ja podam inna strone
- porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
Mamy z tej serii klocki dlatego goraco polecam
Pati bardzo mi si te dodatki do pokoiku dzieciecego podobaja
- porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
Mamy z tej serii klocki dlatego goraco polecam
Pati bardzo mi si te dodatki do pokoiku dzieciecego podobaja
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kakaw super stronka-ale ja juz mlodej nic nie kupie...Ostatnio kupilam jej sorter,ale jak wszystko lezy w koncie,albo swoja pieluche tam wpycha...
Fajne
Pati - a jak Ty sie z nią bawisz i pokazujesz co i jak to Noemi też nie chce? my jak nowa zabawka to najpierw bawimy się razem zazwyczaj a potem to już KArol sam sobie wybiera i się bawi chociaż oczywiście tez często domaga się żeby bawić sie razem z nim
zresztą ostatnio jego ulubioną zabawą jest rozkazywanie wszystkim co mają robić...każe iść i tupać albo iść i podnosić wysoko nogi jak w marszu a najlepiej jak wpycha nas za firankę - każe nam się chować i on wtedy ma radochę na maksa-aż sie zapowietrza ze smiechu... nie muszę chyba dodawać że najbardziej podatni na wykonywanie jego poleceń są dziadkowie mi się też zdarza, a tacie najrzadziej...a wygląda to tak że wyciąga paluch mówi eee i pokazuje co kto ma zrobić
czy wasz dzieci też tak lubią rozkazywać ???
w sumie to na wątek o zabawach powinno być...
Pati - a jak Ty sie z nią bawisz i pokazujesz co i jak to Noemi też nie chce? my jak nowa zabawka to najpierw bawimy się razem zazwyczaj a potem to już KArol sam sobie wybiera i się bawi chociaż oczywiście tez często domaga się żeby bawić sie razem z nim
zresztą ostatnio jego ulubioną zabawą jest rozkazywanie wszystkim co mają robić...każe iść i tupać albo iść i podnosić wysoko nogi jak w marszu a najlepiej jak wpycha nas za firankę - każe nam się chować i on wtedy ma radochę na maksa-aż sie zapowietrza ze smiechu... nie muszę chyba dodawać że najbardziej podatni na wykonywanie jego poleceń są dziadkowie mi się też zdarza, a tacie najrzadziej...a wygląda to tak że wyciąga paluch mówi eee i pokazuje co kto ma zrobić
czy wasz dzieci też tak lubią rozkazywać ???
w sumie to na wątek o zabawach powinno być...
Basia u nas jedynie takie rozkazywanie jest jak chce iść do swojego pokoju!Wtedy jest eee, pokazuje na pokój i trzeba z nim iść. A w pokoju pokazuje na półkę z książeczkami i trzeba pościagać prawie wszystko - dodam, że w dużym pokoju ma juz wielka stertę "na stałe":-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja zaraz mykam Baska odebrac Twoje zakupy...Bo moglam zamowic je do domu ale musialabys za to zaplacic dodatkowo 5 euro...a jesli do ich ktoregos sklepu sie zamawia to jest za darmo...:-) No i na weekend bede Ci wysylac....:-)
Podziel się: