reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
MI TEZ SZKODA BYŁOBY TYLE DAC ZA SPODNIE..:/...

A DZIS KUPILISMY KLAUDII BUTKI - BOSKIE I NAWET PRZYMIERZAŁAM SIE BY KUPIC SOBIE IDENTYCZNE YULKO W WIEKSZYM ROZMIARZE:)- FOTKI BEDA:):tak:

Pati, to spytaj jednak o ta kurteczkę, bo myśmy nic nie kupili. Ale znalazłam za to w czeluściach Wojtkowej szuflady taką jesienną kurteczkę ("spadkową" po kimś). Myślałam, że jest większa, a przymierzyłam i jest na już.
Więc jeśli tej sztruksowej kurteczki nie będzie, to nic się nie stanie.

Pati ja tez będę chciała jednak te dżinsy - te lekko wycierane rozm 92, doszłam do takiego wniosku bo wczorajszym łażeniu po sklepach (za czapką) jak zobaczyłam że u nas w miarę fajne dźiny to 50-70 zł(!!!) ale ich fajność i tak się nie umywa do tych z "Twojej" stronki - w razie jak nie będą pasować Karolowi to sprzedam na allegro :)
no i chyba nie muszę dodawać że bym nie dała tyle co pokazałyście - szok - skoro wg mnie i 50-70 zł za spodnie dla takiego malucha to dużo...a tamte wcale mi się tak bardzo nie spodobały, styl vintage to jeszcze dla mnie przejdzie ale nadmiar naszywek to już nie w moim guście...no ale na szczęście ludzie mają różne gusta0- żeby nie było nudno ;)

Pati niestety mi internet w chałupie nie działa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec nawet nie miałam jak wysłac Ci rozmiarów - nie spieszy mi sie z tym wszystkim wiec wyslij mi przy najblizszej okazji długość kończyny górnej :-D 27cm a jeśli chodzi o zabawki to chetnie cos kupie zawsze to cos nowego no ale moze nie takiego po 27 euro:-D

A dzinsy z tej aukcji sa odlotowe:-)

reklama
Pati ja co prawda nie znam niemieckiego ale mam kurna takie przeczucie że ausverkauf znaczy że tego nie ma już???? bo mi na to wyglada że niczego co chciałam nie ma w odpowiednim rozmiarze!!! :-:)-:)-(

Do góry