reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

super to jest :) ja do tej pory słyszałam o geotrax jedynie że jakiś tam kolor farby to byl ten ze szkodliwych co w chinach robili i jakis producent sie powiesil przez to...ale nie chce straszyć bo ja tam az taka przewrażliwiona na to nie jestem ;) na stronie fisher prica jest opisane w jakiej konkretnie zabawce i jaka farba
a co do pilota - Karol ma biedrone na pilota - niby od 2 lat ale tez sobie juz nieźle z nią radzi

reklama
Sumko, ale czad!! Sama bym się taką kolejką pobawiła!!:tak::-D:-D

Pati, sprawdziłam tą kurteczkę i bodziaki i jest napisane, że wyprzedane :baffled:. Ale szkoda.

Mamootku bylam wczoraj w sklepie i wisiala kurteczka ale wszystkow rozmiarach do 74cm...

Syla dla Ciebie zla wiadomosc-nie ma juz kombinezonow...:-(

a ja kupilam dla mlodej cosik takiego do pokoiku...

"podpieracze" do ksiazek:-)

ca9c14724dc8390dmed.jpg

ramki do zdjec

e3904a20cec4e69amed.jpg

i taka tablica na zdjecia...

6fd1c683d6c3f794med.jpg

kupilam jeszcze takie pudelko do kompletu na gumki i spineczki ale pipa w sklepie zapomiala mi zapakowac...Wyslalam Adama i przy okazji do kompletu kazalam mu dokupic lusterko z podwieszonymi malymi ramkami do zdjec:-)

Pati, dzięki, że sprawdziłaś. A ja kupiłam dziś coś podobnego i w podobnej cenie. Kurteczka jest cieplutka, powiedziałabym na lekką zimę. Myślę, że do -5 oC ze sweterkiem pod spodem będzie akurat.
Tylko kolor jest trochę inny, taki cieplejszy, bo od flesza wyszedł taki blady.

Tak więc akcja kurtkowa nieaktualna. Ale chętnie innym razem coś jeszcze kupię, bo mają super ciuszki.

reklama
Do góry