reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Pati--komplecik boski, jak patrze na takie ciuszki to chciałabym córeczke :)
ja, jeśli możliwe - chciałabym taką spódniczke na 116
Willkommen in der Ernsting's family

i taka bielizne koszulka plus bokserki z tym samym wzorem (adresu już do bokserek nie wstawiam, ale są osobno), białe w rozm 86/92, niebieskie na 98/104

zastanawiam sie nad dżinsami ale nie wiem które wybrać - chciałbym by były jak najbardziej klasyczne-bez żadnych dziur wycieranych, wytypowałam takie
albo takie
ale za cholere nie wiem co tam pisze, chyba te drugie byłyby wygodniejsze???kurde jak sie nie dotknie...Pati co o tym myślisz?

Pati, zamów mi proszę te bodziaki, bo są ładne i niedrogie. A na kurteczkę jest jeszcze szansa, czy już definitywnie wykupiona?

Baska jesli chodzi o jeansy to bym wybrala osobiscie te pierwsze bo wizualnie bardziej mi sie podobaja...
Rozumiem ze mam to wszystko dla Ciebie zamowic tak?

Mamootku bede w sklepie 01.10 bo nowa dostawa;-) wiec zapytam...W sklepach bylam roznych nawet w roznych miastach i rozmiaru nie bylo a w necie jak kliekam napisane ze towar w tym rozmiarze wykupiony...

Przyszedł wreszcie nas kombinezonik i mamy nadzieje że już tak śmiesznie nie wyglądamy :baffled: ;-)

1007323wf8.jpg

1007324xm9.jpg

Sandrunia wygląda bosko!!! :)

Pati - powiem tak - zamów mi na 100% bielizne, co do dżinsów - może będzie coś w sklepie i uda ci się obejrzeć? (ale my ci zawracamy głowe, rany - chyba jakiś dług wdzięczności będę musiała spłacić ;) - może na piwko wpadniesz hihi) mi tez wizualnie podobają się bardziej pierwsze ale zastanawiam się nad wygodą - bo wyglądają dość wąsko a jednak taki mały człowieczek w dodatku z pampem powinien mieć wygodnie :)
a ze spódniczki jednak zrezygnuje - miała być dla chrześniaczki ale tak sobie teraz myślę że z niej taki typ że ja jej chyba lepiej spodnie jakies fajne kupie...

No teraz to Sandrunia wyglada jak zimowa modelka:-)Slodka ma czapuche...mamy taki sam kroj tylko ze kolory inne:-)

Baska spoko spoko...Tobie to i moze z dostawa do domu paczke przywioze:-) Jesli bede wpazdzierniku jechala do domu...Tak jak rozumiem maja byc koszulki a do tego mam dobrac majtki tak??

a my zgapilismy od Karolka i kupilam Noemi to cos...co oczywiscie bylo ciekawe tylko po wyciagnieciu z opakowania...teraz jak reszta zabawek lezy w kacie:baffled:

a93151b33a47ade4med.jpg

8dcd0c5c7751dfe7med.jpg

3f59f47266ff66d6med.jpg

9083958e275b49d5med.jpg

reklama
Do góry