reklama
Sumka no więc już wytłuszczam że chodzi o takie rękawiczki H&M Super rękawiczki SPIDERMAN 86/104 NOWE (245693792) - Aukcje internetowe Allegro tylko z niebieskim a nie z czerwonym - na allegro akurat w tym rozmiarze nie ma z niebieskim, pewnie w sklepie tez może być problem...ale zastanawia mnie oprócz tego czy to się kurna faktycznie da takiemu jednemu Lolkowi założyć - mam taką cichą nadzieję że jak palce oddzielnie będą to jakoś zaakceptuje - bo przymiarki wszelkich jedno lub dwubryłowych rękawiczek kończą sie jednym zdecydowanym ruchem zdejmowania ich z wielkim oburzeniem i zarazem obrzydzeniem na twarzy...
więc jak to dla Ciebie nie kłopot to luknij czy mają coś takiego - a jak mają to nam kup zahandlujemy se
więc jak to dla Ciebie nie kłopot to luknij czy mają coś takiego - a jak mają to nam kup zahandlujemy se
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ok Baśka wybieram sie w sobotę więc jak będą to nabędę drogą kupna Ale ostrzegam że włożenie takich pięciopalcówek to normalnie jak Miriam. Już ci sie wydaje że wszystko pięknie a tu nagle h... i któregoś palucha już nie ma i wszystko od nowa ;-)
Sumka to ja ci jeszcze do soboty dam znać, bo może jutro uda mi sie jakąś przymiarkę na nie spidermanowych zrobić najwyżej ci eska napisze w sobote jaka moja decyzja
a kupiliśmy dzis kurteczke i jestem bardzo zadowolona a pokaze jutro zdjecie bo model już śpi
tylko większą - chyba będzie na dwa sezony, bo to był najmniejszy rozmiar a strasznie mi się podobała - zresztą zobaczycie jutro
a kupiliśmy dzis kurteczke i jestem bardzo zadowolona a pokaze jutro zdjecie bo model już śpi
tylko większą - chyba będzie na dwa sezony, bo to był najmniejszy rozmiar a strasznie mi się podobała - zresztą zobaczycie jutro
Baśka, to ja się mogę zadeklarować, że jeśli na wsi ;-)u Sumki nie będzie rozmiaru, czy koloru, to ja wpadnę do H&M w centrum stolicy ;-). Jakby co to daj znać.
Pati, ja się jednak zdecydowałam na jesienną kurteczkę (tak mi się wydaje, że to jesienna), ale nie dlatego, że Ty byś źle grubość kurtki oceniła :-), tylko dlatego, że ta sztruksowa kurteczka najbardziej mi się podoba.
Willkommen in der Ernsting's family
Wydaje mi się, że rozmiar 86 powinien być dobry (Wojtek nosi 86-92). Jeśli coś będzie na duże, to rękawy. Jak byś mogła zmierzyć długość rękawa od końca pod pachę - powinno być nie więcej niż 27 cm, bo mi się Wojciaszek utopi.:-)
I jeszcze jeśli można dwa bodziaki w rozmiarze 86/92 (wg tego co na stronie podają).
Jeden taki:
A drugi ten:
Napisz mi jeszcze jak chcesz, żebym Ci za zakupy zapłaciła.
Pati, ja się jednak zdecydowałam na jesienną kurteczkę (tak mi się wydaje, że to jesienna), ale nie dlatego, że Ty byś źle grubość kurtki oceniła :-), tylko dlatego, że ta sztruksowa kurteczka najbardziej mi się podoba.
Wydaje mi się, że rozmiar 86 powinien być dobry (Wojtek nosi 86-92). Jeśli coś będzie na duże, to rękawy. Jak byś mogła zmierzyć długość rękawa od końca pod pachę - powinno być nie więcej niż 27 cm, bo mi się Wojciaszek utopi.:-)
I jeszcze jeśli można dwa bodziaki w rozmiarze 86/92 (wg tego co na stronie podają).
Jeden taki:
A drugi ten:
Napisz mi jeszcze jak chcesz, żebym Ci za zakupy zapłaciła.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamootku wlasnie sie szykuje...Jesli bedzie kurtka i bedzie rozmiar oki to zaraz kupie i body tez...Ale nie obiecuje ze bedzie to na stanie w sklepie...jezeli nie bedzie to dzis zamowie jeszcze przez net...a co do zaplaty to mozesz mi na konto przeslac...chyba ze wolisz jakis inny sposob to nie ma sprawy....Jak tylko wroce dam znac co i jak...:-)
patrycja24berlin
Mamootku-male rozczarowanie...Nie bylo ani kurtki w wybranym rozmiarze ani body..ale mysle ze nie wszystko stracome-zamowi sie przez internet:-)
Ja dzis kupilam tylko kombinezon,czapke i skarpety...bo sie cholera okazalo ze co wynalazlam w katalogiu to oni prezz caly miesiac partiamy beda dowozic...tak wiec na nastepny rzut czekam az do 01.10
Ja dzis kupilam tylko kombinezon,czapke i skarpety...bo sie cholera okazalo ze co wynalazlam w katalogiu to oni prezz caly miesiac partiamy beda dowozic...tak wiec na nastepny rzut czekam az do 01.10
patrycja24berlin
Mamootku wlasnie chcialam zamowic Twoje zakupy ale kurteczka niestety juz wykupiona...Narazie nie maja...Mam body zamawiac same?
reklama
patrycja24berlin
Podziel się: