reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati, świetne ubranka. I rzeczywiście nie za drogie. Czy jeśli coś bym wybrała, to byś mi kupiła?
A Ty to kupujesz wysyłkowo, czy jest jakiś sklep firmowy i niewirtualny?

reklama
Ja też odwiedziłam tą stronkę co Pati podała i faktycznie ubrania są niedrogie. U nas oglądałam w sklepach takie nierewelacyjne kurtki to ponad 100 zl trzeba wydać a w tym Pati sklepiku o połowę tańsze i naprawdę fajowe ciuchy:tak:

Pati ja oglądam i są tam rzeczy (drobiazgi w sumie bo głównie bielizna) których bardzo zapragnęłam :) chyba będę musiała się z tobą ugadać ...

No to nie ma problemu ,mowcie co chcecie a ja kupie..a sklep jest i internetowy i taki co mozna do niego isc i kupic...z reszta nie jeden a kilka jest w Berlinie wiec zawsze jak cos to mozna podjechac badz zamowic...Ja tam osobiscie po ostatnich ekscesach z katalogami i stronami internetowymi wole sobie isc i dotknac najpierw i co najwazniejsze to przymierzyc...Kurtka jeszcze taka przyduza a niby tylko 80 a my juz sie nosimy w 86...
Pierwsze zamowienie juz mam od mojej bratowej bo pokazalam co kupilam i mala (2,5 Julka) powiedziala ze "chce taka sama kultke jak Emi..I taki sam kolol jak Emi":-D i salik tez ma byc jak ma Emi...no a ze dzieciom sie nie odmawia...:-D;-) ...to kultka i salik beda:-D

A sklep jest naprawde tani i dosc dobry gatunkowo..:tak:

NO WŁASNIE Z TYMI ROZMIARAMI TO MOŻNA FISIA DOSTAĆ - JAKBY NIE MOGLI TEGO UJEDNOLICIĆ...MY SIE NOSIMY W 86 I TO TAK NA STYK A BIELIZNA TYPU BODY, KOSZULKI, PAJACE TO MUSI BYĆ 92 A Z MARCINKOWSKIEGO TO NAWET 98 (NO ALE TO JAKBY NORMALNE 92) BO NIE LUBIE STRASZNIE JAK MUSZE BODZIAKA CIĄGNĄĆ I MEGA DEKOLD ROBIĆ ŻEBY SIĘ NA DOLE DOPIĄŁ :) ALE MAMY TEŻ SPODNIE NA 86 KTÓRE SĄ Z 10 CM ZA DŁUGIE - QUADRI FOGLIO...
PATI-TO JA JESZCZE RAZ PRZEJZE I WTEDY CI NAPISZE, A KIEDY DO POLSKI SIE WYBIERASZ?
A WŁASNIE ZAMAWIAM ZESTAW BODZIAKÓW NA DŁUGI BO MAŁO MAMY-Z TYCH COŚ WYBIORĘ - TAKIE GŁÓWNIE POD SPÓD NA ZIME - CIEPŁE I DO BIEGANIA PO DOMU W ZIMIE
nowe BODY ROBERT dl.ręk.- baw.100% OKAZJA - 98 (243224565) - Aukcje internetowe Allegro
nowe BODY FROTTE ROBERT dl.ręk.- cieplutkie - 98 (242329629) - Aukcje internetowe Allegro

Basia, te body mają strasznie podobne aplikacje jak Marcinkowski, ale to chyba inna firma. Daj znać jaka bawełna i czy jesteś zadowolona:tak:

Baska planujemy w pazdzierniku...jechac w moje strony ale tez na bank bede w polowie pazdziernika w szczecinie bo jedziemy na te urodziny Adama...

Baśka, strasznie fajne te bodziaki.

Pati, to super, że możesz pomóc w zakupach. Ja się zastanawiam nad kurtką. Ale dlatego pytałam, czy można pójść do sklepu, że chciałabym taką zimową, cieplutką, a tak na zdjęciach to za bardzo nie ufam. A jak byś Ty poszła do sklepu i pomacała, to bym wiedziała, że dobrą cieplutką kurtkę mi wybierzesz. Jeszcze dam znać, jak się na coś zdecyduję.

reklama
Kochane ciotki czy nie wybiera się któraś w najbliższym czasie do H&M??? bo mnie jedne rękawiczki interesują ale ja mam najbliższy 80 km stąd...

Do góry