reklama
Ja też odwiedziłam tą stronkę co Pati podała i faktycznie ubrania są niedrogie. U nas oglądałam w sklepach takie nierewelacyjne kurtki to ponad 100 zl trzeba wydać a w tym Pati sklepiku o połowę tańsze i naprawdę fajowe ciuchy
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No to nie ma problemu ,mowcie co chcecie a ja kupie..a sklep jest i internetowy i taki co mozna do niego isc i kupic...z reszta nie jeden a kilka jest w Berlinie wiec zawsze jak cos to mozna podjechac badz zamowic...Ja tam osobiscie po ostatnich ekscesach z katalogami i stronami internetowymi wole sobie isc i dotknac najpierw i co najwazniejsze to przymierzyc...Kurtka jeszcze taka przyduza a niby tylko 80 a my juz sie nosimy w 86...
Pierwsze zamowienie juz mam od mojej bratowej bo pokazalam co kupilam i mala (2,5 Julka) powiedziala ze "chce taka sama kultke jak Emi..I taki sam kolol jak Emi" i salik tez ma byc jak ma Emi...no a ze dzieciom sie nie odmawia...;-) ...to kultka i salik beda
A sklep jest naprawde tani i dosc dobry gatunkowo..
Pierwsze zamowienie juz mam od mojej bratowej bo pokazalam co kupilam i mala (2,5 Julka) powiedziala ze "chce taka sama kultke jak Emi..I taki sam kolol jak Emi" i salik tez ma byc jak ma Emi...no a ze dzieciom sie nie odmawia...;-) ...to kultka i salik beda
A sklep jest naprawde tani i dosc dobry gatunkowo..
NO WŁASNIE Z TYMI ROZMIARAMI TO MOŻNA FISIA DOSTAĆ - JAKBY NIE MOGLI TEGO UJEDNOLICIĆ...MY SIE NOSIMY W 86 I TO TAK NA STYK A BIELIZNA TYPU BODY, KOSZULKI, PAJACE TO MUSI BYĆ 92 A Z MARCINKOWSKIEGO TO NAWET 98 (NO ALE TO JAKBY NORMALNE 92) BO NIE LUBIE STRASZNIE JAK MUSZE BODZIAKA CIĄGNĄĆ I MEGA DEKOLD ROBIĆ ŻEBY SIĘ NA DOLE DOPIĄŁ ALE MAMY TEŻ SPODNIE NA 86 KTÓRE SĄ Z 10 CM ZA DŁUGIE - QUADRI FOGLIO...
PATI-TO JA JESZCZE RAZ PRZEJZE I WTEDY CI NAPISZE, A KIEDY DO POLSKI SIE WYBIERASZ?
A WŁASNIE ZAMAWIAM ZESTAW BODZIAKÓW NA DŁUGI BO MAŁO MAMY-Z TYCH COŚ WYBIORĘ - TAKIE GŁÓWNIE POD SPÓD NA ZIME - CIEPŁE I DO BIEGANIA PO DOMU W ZIMIE
nowe BODY ROBERT dl.ręk.- baw.100% OKAZJA - 98 (243224565) - Aukcje internetowe Allegro
nowe BODY FROTTE ROBERT dl.ręk.- cieplutkie - 98 (242329629) - Aukcje internetowe Allegro
PATI-TO JA JESZCZE RAZ PRZEJZE I WTEDY CI NAPISZE, A KIEDY DO POLSKI SIE WYBIERASZ?
A WŁASNIE ZAMAWIAM ZESTAW BODZIAKÓW NA DŁUGI BO MAŁO MAMY-Z TYCH COŚ WYBIORĘ - TAKIE GŁÓWNIE POD SPÓD NA ZIME - CIEPŁE I DO BIEGANIA PO DOMU W ZIMIE
nowe BODY ROBERT dl.ręk.- baw.100% OKAZJA - 98 (243224565) - Aukcje internetowe Allegro
nowe BODY FROTTE ROBERT dl.ręk.- cieplutkie - 98 (242329629) - Aukcje internetowe Allegro
patrycja24berlin
Baska planujemy w pazdzierniku...jechac w moje strony ale tez na bank bede w polowie pazdziernika w szczecinie bo jedziemy na te urodziny Adama...
Baśka, strasznie fajne te bodziaki.
Pati, to super, że możesz pomóc w zakupach. Ja się zastanawiam nad kurtką. Ale dlatego pytałam, czy można pójść do sklepu, że chciałabym taką zimową, cieplutką, a tak na zdjęciach to za bardzo nie ufam. A jak byś Ty poszła do sklepu i pomacała, to bym wiedziała, że dobrą cieplutką kurtkę mi wybierzesz. Jeszcze dam znać, jak się na coś zdecyduję.
Pati, to super, że możesz pomóc w zakupach. Ja się zastanawiam nad kurtką. Ale dlatego pytałam, czy można pójść do sklepu, że chciałabym taką zimową, cieplutką, a tak na zdjęciach to za bardzo nie ufam. A jak byś Ty poszła do sklepu i pomacała, to bym wiedziała, że dobrą cieplutką kurtkę mi wybierzesz. Jeszcze dam znać, jak się na coś zdecyduję.
patrycja24berlin
W piatek ide do sklepu wiec jak co to sie decydujcie...
Tylko Mamoot najgozej jak ja powiem ze grua a Ty stwierdisz ze wcale nie
Tylko Mamoot najgozej jak ja powiem ze grua a Ty stwierdisz ze wcale nie
reklama
Podziel się: