reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ania my mamy takie same butki tylko w damskiej wersji ;-) tzn z rózem jestemi z nich bardzo zadowolona kupiliśmy je przed wczasami. Sandra nosiła jeszcze wtedy 20 ale nike ma zaniżoną numeracje i kupiliśmy 22 były za duże troche a teraz :szok: robią się już maławe:-D

Super kurteczka Pati :tak: Bardzo mi sie podoba a Noemi wygląda w niej czadowo:tak:
A inne rzeczy też fajne ja bardzo lubie kupować dla Sandry brązowe albo inne ciemne dresy i mamy ich ze 4 ( bo nie widać tak bardzo brudu na nich ):-D:-D:-D nie szkodzi ze sa np z działu chłopięcego teraz chciałam kupić czapke w h& m w dziale chłopięcym bo była ciekawsza niż te dziewczęce ale w końcu kupiłyśmy w dziewczęcym różową bo tamta by nam do kombinezonu "sigma pi" nie pasowała :-D:-D:-D a tak a propo to nie długo przyjdzie nam z wymiany na inny numer nasz kombinezonik i sie pokażemy :tak:i może już tak śmiesznie nie będziemy wyglądac co :confused2::-D:-D

reklama
Oj jak ja mogłałam nie zauważyć Cinka
Cudnie się te jego niebieskie oczka komponują z tm niebieskim kombinezonikiem :tak:

No to dzis kupilismy cos takiego...Niestety nie bylo wszystkiego co chcialam ale zawsze cos:-D

46a99547c90ab34emed.jpg

639d569705107081med.jpg

c287a5f8cc20b2aemed.jpg

te spodnie sa takie w kolano:-) ale jak narazie to 3/4 :-D
18b66b6c47a93f83med.jpg

a w takiej kurtalce bedzie noemi bujac sie w zime:-)

b4d563dfa3eda7dcmed.jpg

8026402fcced93a0med.jpg

eef4dba254f26f03med.jpg

b4bf1d3074a775dbmed.jpg

Ech, dziewczyny, co Wy się tak czepiacie tych mazurskich bocianów ;-):-D. Jak coś zostawią, to dam znać od razu. :-)

Pati, świetne zakupy.

reklama
Do góry