reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
fajnie, ze wam sie podoba dziewczyny, tez mysle, ze nastepna bedziemy musieli dziewczynke "wyprodukowac" hehe, ale z drugiej strony szukajac ubranek dla naszego malego odkrylam, ze ciezko znalesc cos co mi sie podoba wiec planuje poszerzyc oferte ;D
narazie to wszystko rozkrecam, ale te ubranka juz tylko projektowalam :D
czasem tez sama szyje ubranka dla doroslych tzn dla kobiet i tez sie zastanawiam, zeby kiedys ciazowe robic, bo wczoraj sie zalamalam jak sie okazalo, ze w ZADNYM sklepie nie ma jakiejs normalnej spodniczki dla mnie!

wiecie, w ogole w tej Belgii to prawie nie ma kolorowych ubranek dla dzieci! wiec albo beda ich nawracac albo......sprobuje podbic Holandie hehe

Agatatje - śliczne ubranka!! Ja nastawiam sie na córeczkę, więc tym bardziej z wielkim usmiechem oglądałam Twoje cudeńka... Mam nadzieję, że jak moja córeczka podrośnie ( o ile to będzie córeczka :) ) to będziesz już miala sklepik internetowy :) A jak będzie synek, to też nie będę płakać - mam nadzieję, że młodych mężczyzn uwzględnisz w ofercie :)

Aaa!! I pokazałam Twoje ciuszki koleżankom w pracy - bardzo im sie podobały. Chylę czoła przed talentem...

ja jestem ciemna masaaaaaaa..aż wstyd pisac.., ale ja nie widzę ubranek:( POMOCY!..Obrazy - piękne!

Dzieki Agatatje:)
właśnie obejrzałam Twoja kolekcję - mowe mi odjeło..słowo- cuudowne te ciuszki..sama bym chciala w swojej szafie takie miec:)- śliczne- masz talent!

dzieki dziewczyny, fajnie ze wam sie podoba, dla mnie to poczatki wiec milo slyszec slowa zachety :D
obiecuje, ze jak juz bede na etapie sklepiku internetowego, to dam wam znac!
teraz przynajmiej bede miala modela do prezentacji spioszkow i wieksza motywacje :D

heh- nie ma regułu ani konkretnej przepowieni odnośnie pogody:/-niestety- Ja np. bralam ślub 31 marca- i było bardzo cieplutko- swieciło słońce- cudny dzien:) ..a zaledwie 6 dni poxniej(ja brałam ślub w Wielkanoc, w niedzielę, kolezanka w pierwszą sobote kwietnia) tj 6 kwietnia- i miała snieg, deszcz, za chwilę słonce i ogólny- wielgachny mróz!- słowo! Ja miałam sukienkę z odsloniętymi pleckami, wielkim dekoldem..tylko ramiaczka..i szal, a ona musiała futerko caly czas na sobie miec:/...Całe szczęście,z ę mnie sie ta pogoda nie przytrafiła, bo ja nie byłam przygotowana na taką ewentualnosć:)

tak więc, wracając do tematu ciuszków:)- kupiłam w Anglii mojemu Kwiatuszkowi niebieską kurteczkę- cudko! taka mięciutka, ..nie wiem z czego:/..milutka w dotyku...zakochaliśmy sie w niej i kupilismy uniwersalny kolorek- blekitu:)..
i w niedzielę nie wytrzymałam:/....Kupujac prezent dla dzidziusia mojej kolezanki i swojej malutkiej kupiłam takiego pajacyka - różowiutkiego z żółtym, wyszytym na środku pieskiem...nie potrafiłam sobie odmówić..chociaz obiecałam, ze nie będę wariowała z rózwymi ciuszkami( słowo:)!..to jednak temu oprzeć sie nie mogłam:)- rozmiar 62 i do tego kupiłam skarpetki (niebieskie:)- z naszytym króliczkiem:)..jakie to malutkie:)..

Rusalko, jak moze to zrob zdjecia i wklej, chetnie bym zobaczyla.
Ja z zakupami na razie sie wstrzymuje, ale pewnie niedlugo tez nie wytrzymamRozowemu czasem nie mozna sie oprzec, rozowe rzeczy sa takie slodkie:) :) :) :)
Ja tez slyszlam zeby lepiej na te maluskie rozmiary nie kupowac duzo rzeczy, bo czesto od razu okazuja sie za male.
Musze sobie jakis spis zrobic co kupic na wyprawke:)

reklama
Oki Aniu- obiecuje, ze jak tylko znajde chwilkę wieczorkiem pocykam ubrankom fotki:)..m.in. wkleję zalegle usg mojej Kruszynki:)

Do góry