reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

ja myślę, że tak na serio to weźmiemy się za kupowanie w 7 miesiącu czyli w kwietniualbo w marcu ewentualnie

reklama
Ja też już mam znaleziony wózek - zdecydowaliśmy się na Deltim Fokus, ale z kupnem poczekamy do kwietnia, pewnie do początku. Podobnie z łóżeczkiem i innymi "grubymi" rzeczami. Tym bardziej, że w sklepie nam powiedziano, że w lutym będą wchodzić nowe modele i kolory wóżków, więc może będą jakieś promocje koło marca/kwietnia na stare modele... Kurcze, jak z samochodami :) :)

Jakoś teraz nie ma weny do takich zakupów - zimno, ślisko... Poczekam na początek wiosny. Tym bardziej, że może mi się jeszcze odmieni -i co wtedy zrobię z dwoma wóżkami :)

A ja dzisiaj wymiekłam i nakupowałam letnich bodziaków i taki miluteńki kocyk, że chciałabym żeby ktoś mnie nim owinął....

Takie zakupy są zawsze przyjemne. Ja też się wkrótce wybieram, tylko z czasem u mnie kiepsko ostatnio...

Ostatnio mój mężuś znalazł taki ręczniczek kąpielowy z kapturkiem osiołka - z uszkami i ogonkiem. Słodkie cudeńko! Można się zakochać! Oj, będzie na co wydać to becikowe :)

MY na takie samo łózeczko pókico sie zdecydowalismy:)- tylko jeszcze nie wiemy, czy kolor teak, czy słomka:/...bo jeden pasuje do tego pokoju, gdzie dzidzius bedzie spał na początku(do naszego), a drugi do tego- jej pokoiku:)..ale raczej kupimy teak..

a jaką wybrałyscie dziewczeta posciel..szczerze tu przerazają- ba porazaja mnie ceny .no, ale coż mus to mus.
Ja poki co wybrałam klupsia- "fantazja kwiatowa" K030 i..własnie nie wiem, czy dwie kupowac- tez 7 -elementowa?..sama nie wiem:/- doradźcie!!

Jak tez nie wiem jaki kolor w zaleznosci od tego jaki kolor mebli znajdziemy, mi sie teak i slomka podoba najbardziej podobaja..
Rusałko wklej zdjecie poscieli albo podaj linka, bo nie moge znalesc, znalazlam tylko fantazja bez kwiatow

Ja posciel chyba stad zamowie 3-czesciowa: na poduszke -wiem ze to pozniej-, na koldre i ochraniacze na glowke
http://www.dla-dzieci.pl
duzy wybor - za 49 zl wiec nie tak drogo.

i chyba jedna flanelowa

Ja mam pościel jeszcze po Bibku wiec mam problem z głowy. Ale troche mi szkoda bo teraz jest taki wybór że głowa puchnie

reklama
Ta mi się bardzo podba:)

fantazjak2.jpg

Do góry