reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

dziewczyny, u nas zaczely sie wyprzedaze i stanik chcialam sobie kupic(bo oczywiscie mieszcze sie juz tylko w dwa bialy i czarny, ktore nie sa jakies moje ulubione)ale tu jest HISTERIA!!!!!!pierwszy dzien wyprzedazy i tym ludziom najnormalniej w swiecie odbilo!!!!nie da sie dopchac do kasy ani nic, mam nadzieje ze ta histeria minie i sobie cos kupie, bo kobieta bez fajnej bielizny nie czuje sie najlepiej hehe ;)

mam taki jeden stanik rozpinany na szyi, w ogole takie lubie i sie zastanawiam czy to by bylo dobre do karmienia?cos jak stroj kapielowy, bardzo wygodne poza tym

ach no i dostalam spozniony prezent od rodzicow :D
sliiiiiczniutkie niebieskie bolerko z futerka zawiazywane na aksamitke z przodu :D slodkie poprostu i kupione w Polsce, w polskim sklepie wiec nikt tu takiego nie bedzie mial ;D

reklama
Ranysiu, nie moglam sie oprzec i dzis kupilam dla mojej dzidzi super kocyk polarowy taki grubszy, kolorowy z ptaszkiem Tweedy jezdzacym na nartach  ;D Nie moglam sie oprzec!!! Mamie i mezowi bardzo sie spodobal, mieli banana na twarzy ze hej  :) I fajny bo tani - 39,90 w "kerfurze" (napisalam fonetycznie bo nie wiem jak sie pisze  ::))

dzisiaj weszlam sobie do women's secret w celu kupienia staniczka, a tam..........maks miseczka B!!!!!!
tylko niektore modele maja np C.......ja nie wiem czy te belgijki wszystkie maja maly biust ::)
w koncu B, to nie jest jakis wieeeeeeelki rozmiar
a zobaczcie jakie oni fajne rzeczy maja:
http://womensecret.com

Fajne te rzeczy...j już niejednokrotnie cierpiałam z powodu tego że sexi i ciekawa bielizna jest najczęściej w małych rozmiarach...
Poradźcie gdzie szukac stroju kąpielowego??? A może jakiś doradzacie, może coś słyszałyście od doświadczonych pływających mamuś? Tzn zdecydowanie preferuję jednoczęściowy, chodzę dość często na basen i dość ostro pływam więc dwuczęściowy odpada - bałabym się, że coś zgubię. Dziś byłam na basenie - mieszczę się jeszcze w stary ale przez to że podnosi się na brzuszku, z tyłu zaczynają się robić stringi :D a za stringami w miejscach publicznych tez nie przepadam - pozostawiam takie widoki dla mężusia ;)

ogladalam tabelke rozmiarow na womens secret i wychodzi mi 95B......troche dziwne, bo ostatnio nosilam cos kolo 75C
ech, pojde przymierzyc w sklepie moze cos bedzie pasowalo, bo mam dosyc noszenia na zmiane bialego i czarnego stanika :/
jakos nie w moim stylu taka bielizna hehe

a stroj kapielowy to tez bym sobie sprawila, ale pewnie ciezko cos takiego dostac :(
moze trzeba kupic jakis taki za duzy ;) hihi

No Agatko, SUPER!!! Jestem pełna podziwu, nie wiedziałam jak z Ciebie artystka :) Ja jestem mało artystyczny typ ale podoba mi się bardzo, a ciuszki to już super bajer.... musisz mieć córeczke do kompletu żebyś mogła jej takie szyć ;)

Agatka - ale SLICZNEEEEEEE - bardzo mi sie podobaja!!! :) :) :) :)Naprawde super, obejrzalam wszytkie..
Ja chce dziewczynke!!!!!

Ubranka prawdziwa rewelacja- wszyscy u mnie w pracy się zachwycili- a modelka prawdziwa kokietka:)))

reklama
Do góry