reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

dziewczyny, dzisiaj kupilismy gwiazdkowe prezenty dla maluszka ;D
chyba sie najbardziej oblowil ;)
mamy 3 body i dwie sliczne koszulki :laugh: :laugh: :laugh:
cos czuje, ze jak juz zaczelismy to nie bedziemy sie juz mogli powstrzymac od zakupow ;)

reklama
no i bym zapomniala!
narzeczony ma sliczny, nowy ciemnoszary garnitur i super przystojnie wyglada ;D :laugh:
a ja kupilam bladorozowy jedwab na sukienke i dalam do szycia, po swietach pierwsza przymiarka :D

Ja wczoraj tez nie wytrzymalam i kupilam w H&M taki slicze malusie skarpetunie:))))
I je teraz caly czas ogladam. :) :) :) :)I jestem najszczesliwsza na swiecie :) :)
Mi sie tez tak wydaje, ze juz poplynelam i bede kupowac jak mi cos fajnego wpadnie w rece
A H&M jest zaraz kolo mojej pracy...ajcccc

Agatatje - to juz wszytko kupione do slubu,????Nie mozemy sie doczekac zdjatek!!!

Cześć Dziewczyny, tu czerwcowka sprzed roku (która urodziła pod koniec maja ;D Maję zresztą), podczytuję Was, bo milo powspominać i pozwólcie, ze swoje trzy grosze wtrące nt. wózków jako doświadczona mama (heh). Otóż stanowczo się nie zgadzam, ze nie ma co kupować gondoli - przez pierwsze miesiące to koniecznosc (wkladki dla noworodków do spacerówek to IMO ściema totalna), nam sluży do dziś i nie wyobrażam sobie wożenia kilkumiesięcznego dziecka zimą w spacerówce. Ale fakt, że nie ma co inwestować w wypasioną gondolę, ot, musi mieć pompowane koła, dobre zawieszenie i przede wszystkim być duża. My mamy Fokusa Deltima i jest jak najbardziej OK, za to w spacerowkę wiosną mamy zamiar jak najbardziej zainwestować :)
Oczywiście to jest moje doświadczenia, wiem, ze są dziewczyny, które wcześnie zaczęły wozić dzieci w spacerówkach, tak samo, jak i są takie, które pólroczniakom dają budyń na krowim mleku >:D
Pozdrawiam znad świątecznego stołu.U nas w zeszłym roku pod choinką był gryzaczek dla dzidzi, płci jeszcze nie znanej (chociaz ściskałam kciuki, żeby to była dziewczynka:)
Trzymajcie się cieplutko!

juz po swietach wiec mozna sie pochwalic prezentami :D
od narzeczonego dostalam fajna koszulke ciazowa w zielone paseczki, a od tesciowej milutkie czarne ponczo i zgnilozielony szal :D
dzidzia tez sie oblowila, ma juz chyba 5 par skarpetek, super zestaw sliniaczkow ze zwierzatkami oraz koszulke w paski + spodenki :D

a dzisiaj widzialam slodkie body w H&M, pakowane po dwa, jedno blekitne z napisem a drugie w duze paski blekitne i niebieskie. Strasznie fajne!

czesc Agatko, pozdrowienia od Agatki :D

Aniu, do slubu brakuje mi tylko rajstop hehe
jutro bede wiedziec kiedy przymiarka sukienki, a welon oddalam do zrobienia i z niecierpliwoscia czekam na efekt!

dzisiaj bylam w H&M i widzialam slodki spioszek z blekitnego weluru z naszyta rakieta kosmiczna, slodzias!chcialam kupic, ale byl tylko rozmiar 50 wiec raczej bylby za maly.U mnie w rodzinie i u tatusia wszystkie dzieci rodzily sie majac 4kg!
ktoras z was pamieta na jaki rozmiar miala te pierwsze ciuszki?
w ogole to jestem umowiona z mama na zakupy dla malego :D , przywiezie rzeczy po moim rodzenstwie i zobaczymy co dokupic :D

Agatko ja nakupowałam zgodnie z poradnikami garderobę dla bobasa w rozmiarze 56 i starczyła mi na pierwszy tydzień, wiec myślę że tym razem zaczne od rozmiaru 62 ;D ;D ;D,

dokladnie taka rade dostalam od mamy!
mowila, ze 50, 56 to na malusienkie dzieci jest i lepiej zeby bylo ciupke za duze, niz za male, bo dzidzia przez pierwszy miesiac rosnie jak na drozdzach :laugh:
narazie to co kupilam to na 62 albo 68 , zobaczymy jaka sie dzidzia urodzi duza.
Tez sie zastanawiam CO kupic, w koncu to bedzie lato, rozne body sie pewnie przydadza, moze jakies spioszki jakby zimniej bylo.....najgorsze ze u nas to z ta pogoda nigdy nie wiadomo.
Moj brat urodzil sie 02.04.95 i wlasciwie to byl mroz wtedy!

Hej ja dostałam od mężusia zestaw spodnie+tunika z ciemnobrązowego sztruksu :-) Od rodziców i teściów biżuterię. Dzieciaczkowi jeszcze nic nie kupiono bo to ponoć zapesza, ale moją mamę powoli zaczyna "rozrywać" chęć kupienia czegoś :-) Już planuje że tak jak będę w 5-6 m-cu to może czas by zacząć kolekcjonowanie ;D

reklama
A ja dzisiaj ogladalam odziez ciazowa i chyba kupie sobie sztruksy bo mi sie bardzo spodobaly.
Dostalam troche ciuszkow ciazowych od kolezanki ale na razie wszystko jeszcze za duze.

Do góry