reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dziewczyny, muszę kupić zastawkę/barierkę do drzwi na balkon. Nie będziemy całe lato siedzieć przy zamkniętym balkonie, a młody coraz sprawniej się porusza.
Macie jakieś doświadczenia? Czy te rozporowe są skuteczne?

Mamoot, a Wojciaszek nie może na balkon wychodzić? Miki uwielbia! Teraz jak jest tak ciepło, to pół dnia na balkonie ;-):laugh2:

Mamoot nie mam pojęcia i nie potrafie ci pomóc :confused: ja też się rozglądam ze barierką ale na schody . Co prawda Zośka jeszcze samam nie chodzi ale cholera jedna doczołga się do schodów i twardo raczkując wchodzi :wściekła/y:

Kasiu, myślę, że by mu się bardzo podobało, ale u nas barierka jest taka, że wyobrażam sobie, że mógłby się po niej wspiąć, jak tylko nauczy się to robić. A już zauważyłam, że jak może gdzieś wleźć wyżej, to próbuje.
A jaki jest u Was balkon, jaką ma barierkę?

U nas też będzie bramka, bo balkon malutki, pręty szeroko rozstawione, a poza tym mieszkamy wysoko i jakoś się boję zostawiać Marcinka samego na balkonie.... Tylko że mąż zrobi tę blokadę sam, ja nawet nie mam pojęcia, czy gdzieś coś takiego można kupić....

A ja mam barierkę na schodach ale to mąż sam kombinował z takich drewnianych drzwiczek kupionych w castoramie zaraz pstryknę fotki i wkleję:-)

reklama
Do góry