reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

No to szaleję :-) sorry za zdjęcia ale robiłam je podczas 2 godzinnego prasowania i wena twórcza była uśpiona :-)
Nasze zakupy za jedyne 82 zł
p5051535mr0.jpg

p5051536ah9.jpg

p5051537at4.jpg

p5051538pv7.jpg

p5051539ls1.jpg

p5051540iu7.jpg

p5051541ay2.jpg

p5051542mh4.jpg

p5051543dj4.jpg

p5051544wq9.jpg

p5051545yj1.jpg

p5051546xk3.jpg

a tu już z innego sklepu torba dla mamusi :-)
p5051526bx9.jpg

reklama
No Fusiku, faktycznie zaszaleliście! Super zakupy! Oczywiście mojemu mężowi najbardziej podobałaby się koszulka Carlsberga - ostatnio jego ulubione piwo;-) :tak: :laugh2:

oj Fusik, to chyba był napad na sklep. Fajne ciuszki:-D . Ja ostatnio kupiłam Oli kostium do kąpieli. Hi, hi jest taki ciupenki:-)

A ja dziś z Zosieńką , jak na prwdziwe kobietki w stanie depresyjnym przystało wypuściłyśmy się na zakupy do zabawkowego :-) ;-) .Pół dnia przesiedziałyśmy w poszukiwanie "zabawki idealnej":-) . Kupiłyśmy mini pianinko z Fisher Price , zdjęcia umieszcze w galerii:-)
No i chyba ten wypad na zakupki troszke poprawił Zosieńce humorek bo dziś nawet się bawiła i uśmiech się pojawił na jej twarzycce :-)

reklama
Do góry