reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Fredka jakaś marynarka albo bolerko sweterkowe do kościoła albo urzędu i będzie ok:) jak dla mnie, a jesli dobrze się w niej czujesz to jak najbardziej.
A właśnie postaram się wkleić dzisiaj fotki nasze z ostatniego weselicha na kaszubach, ach tego czasu brakuje na wszystko.

Fusik bardzo udane zakupy a do tego jeszcze tanio. Gratulacje!

reklama
Fredka, mnie się sukienka podoba. Ona ma z boku kokardę, czy to wzór na dywanie wystaje? :-) Tak jak pisze ell - coś do zarzucenia na ramiona i będzie ok.

tak jest wiązana z tyłu na kokardę. Kupiłam ją wczoraj. Niestety mąż przechodzi ciężki okres i nie raczył powiedzieć mi na jej temat nawet słowa. Burknął coś pod nosem i tyle. A mi głupiej cisnęły się łzy do oczu.
Dzięki wielkie :-D za dobre słowa:-D .

Fredko no pewnie że możesz , do tego tylko jakieś bolerko ( jak piszą dziewczyny) albo hmmm..... nie wiem jak to się fachowo nazywa taką chuste , jakieś pantofelki , torebeczka i jak ta lala będziesz wygladać :-)

Fredka jasne że pasuje! :tak::-)tylko nie rozumiem czemu nie zaprezentowałaś sie nam na zdjęciu w tej sukience:dry:
a na męża miny nie zwracaj uwagi, pewnie i tak nie zna się na modzie;-):-)

Fredka fajowa ta sukienka i tak jak piszą dziewczyny.... diabeł tkwi w szczegółach czyli jakies fajowe dodatki i będzie ok

Fredka pewnie że możesz!!! Ja na ostatnie wesele też planowałam coś bardziej uniwersalnego, mniej błyszczącego ale po prostu nic nie znalazłam na siebie i dlatego kupiłam kieckę taką bardzo wyjściową...a przekrój ciuszków był szeroki - były też kobitki w takich zwyklastych letnich sukienkach...mi się osobiście Twoja podoba, ja bym dodała do niej ciemny żakiecik i będzie francja elegancja :)

reklama
Do góry