reklama
My tez mamy barierki na schodach (u szczytu i na dole) bo Julek bardzo lubi sie po schodach wspinac i naprawde trzeba sie pilnowac, zeby te barierki zamykac bo skubaniec sprawdza co jakis czas czy aby przypadkiem nie zapomnielismy i nie zostawilismy otwartych;-):-) U nas sie sprawdzaja ale to sa te montowane na zawiasy a nie rozporowe.
U nas balkon malutki i jak na razie nie widzę żadnych szans na to, żeby Miki mógł się wspiąć. Szczebelki wąskie, więc też się nie przeciśnie... Kiedyś dawałam zdjęcie "balkonowe", to było widać (co prawda robione u moich rodziców, ale my mamy taki sam balkon)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Kasia, to super macie. Ja też chętnie puściłabym Marcinka na balkon. Czasem sama tam z nim się bawię i widzę, że podobałoby mu się bardzo, gdyby mógł spędzać na nim więcej czasu :-)
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ehh my też już dawno powinnismy miec barierki na schodach, a ciagle nie możemy sie zabrac za zakup lub zrobienie- a Otylce wejscie na 2 pietro mieszkania zajmuje 15 sekund, a od wczoraj nie chodzi tylko już biegawiec jak lece po coś do góry a zostawiam ja na dole w najdalszym miejscu od schodów, to uprawiam sprint, aby szybko wziasc co potrzebuję i na doł, a ona oczywiście zawsze już przy schodach z usmiechniętym ryjkiem
ja muszę zamontować barierkę właśnie w drzawiach na balkon. Dziury między barierką a podłogą są ogromne. Narazie stoją w nich doniczki ale boję się, że moja zdolna córcia je stamtąd wyciągnie. Tak więc narazie balkon jest zamknięty, ale nie wiem co zrobimy jak będą duże upały. Mamy słoneczne mieszkanie i się udusimy.
patrycja24berlin
A my dzis troche zaszalelismy i Noemi dostala wozek dla lali,lale oczywiscie zaraz tez trzeba bylo kupic bo przeciez powietrza nie bedzie wozila i zeby w koncu sie odczepila od mojego laptopa dostala wlasnego No i kupilam ladne wscieklo-rozowe pudelko pokryte materialem na pierwsze pamiatki :-)
Jutro wkleje fotki...
Jutro wkleje fotki...
reklama
patrycja24berlin
aaa i kupilismy zabezpieczenie na kuchenke...Bo diablica juz siega palnikow i mi zaczyna sie do garow dobierac...:-)
Podziel się: