reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

A to nowe zabawki Noemi:-)

6ab5063c3c3f09b4med.jpg

96da6f17cea84128med.jpg

8950203305a9ae6amed.jpg

1e75b35c9cdcd354med.jpg

reklama
Pati coś wklejałaś? bo nic nie widać?
A my zabezpieczenie na kuchenke też koniecznie musimy kupić, na razie zakręcam gaz po gotowaniu bo Karol namietnie dobiera się do kurków...

Asiu wkleje wieczorkiem oki...?
Basia nasza tez woli prawziwe sprzety,ale i tak ma zajecie tym...przewraca sobie strony...bo sa trzy jakby "kartki" myszka ma wibracje:-D no i kolory i swiatelka:-)

Pati, wklej kiedy będziesz mogła :-) A laptop naprawdę fajny, u nas widziałąm tylko takie lipne: mało kolorów i nastawione raczej edukacyjnie dla starszych dzieci.

Patrycja super zabawki! Takiego laptopa to sama chiałabym ;-) Ja też czekam na zdjęcie zabazpieczenia, bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazić. U nas też łapanie za kurki:eek:

Asia ten nasz tez jest od 3 lat...Ale byl najbardziej taki "dziecinny"...
A zdjecia wkleje dlatego pozniej bo nie mamy tego zamontowane...Troche mnie to wkurza bo montuje sie to do blatu...a pozniej jak sciagne dziry w blatach:wściekła/y: A moze widzialyscie gdzies jakies inne z innym sposobem montazu...Bo szkoda mi cholera blatow troche...Bym jakis inny kupila...

reklama
Pati, ja jedyne co widziałam, to takie zabezpieczenie na kurki, żeby dziecko nie mogło nimi kręcić, ale z tego co Ty piszesz, to u Was jest coś takiego, co blokuje dostęp ogólnie do kuchenki, tak :confused:

Do góry