reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

dobre, dobre Kubiszonku..
Mati ostatnio namietnie lize sciane...
A tez lubi ogladac samochody jezdzace a najbardziej zachwycaja go pedzace motory...

reklama
ależ się uśmiałam z Kubiszonka:-)
u nas wielkiej eufori nie ma .. a w domu tyle autek a najlepiej bawi się łyżeczką od herbaty...
chyba musze kupić mu jakiś komplet :-)

hi hi niezłe te nasze dzieciaczki:-):-) chciałabym zobaczyć Marysię z majtkami na głowie lub Kubę przyssanego do fiata jak glonojadek:-D:-D
Izka na dworze nie zwraca uwagi na samochody, za to podpatrzyła dzieci które w piaskownicy bawiły sie autkami i w domu próbowała tez sie tak bawić sunąc po dywanie książki i inne zabawki, kupiłam jej więc autko i bawi sie nim, tylko jak dojedzie do np.ściany to jest rozpacz i ryk ze dalej jechać nie można:-D i uwielbia jak sie z nią czyta bajki,

:):):) Kubiszon jak zwykle ma najbardziej powalające pomysły - i to do fiata!!! a może to chociaż brawa był, co Sumka? bo mam nadzieję że nie 126p ;)
Karol tylko krtką powycierał auta, dzisiaj musiałąm wyprać :) i koła namiętnei maca...

No ja dzisiaj dziewczyny zaszalałam na całego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kupiła wór ciuchów małemu ( fotki wstawię jak wyschną rzeczy) !!! bo przeciez ciepło się robi a my letnich portków nie mieliśmy:-)

Fusiku z tą łyżeczką to niezły patent ;-) no i koniecznie wklejaj ciuszki.
Baśka co do modelu autka to pojęcia nie mam gdyż jestem motoryzacyjnym ignorantem. Zawsze o samochodzie mogę powiedzieć tylko tyle jaki ma kolor, a model...... tu już leżę na obie łopatki. Pocieszające jest tylko to że było czyste :-)

A u nas jako że my teraz ze wsi:-) Wojtek fascynuje sie traktorami i innymi maszynami rolniczymi:-D moze się patrzeć jak w telewizor i 15 minut jak ciagnik jezdzi po polu i orze:tak: mamy nawet zdjecie na traktorze !

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry