reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Kuba też ma fisia na punkcie samochodów, a ostatnio przeżyłam szok jak moje dziecie na dworze przytuliło się do maski i lizało znaczek fiata i nie dało sie odkleić od tego samochodu przez dobre 15 minut :-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
hahaha, a to się pewnie właściciel później zdziwił, że ma tak wypolerowany znaczek
Marcinek pozdrawia wszystkie przejeżdżające auta wyciągnięciem ręki:-)
Marcinek pozdrawia wszystkie przejeżdżające auta wyciągnięciem ręki:-)
Kuba też ma fisia na punkcie samochodów, a ostatnio przeżyłam szok jak moje dziecie na dworze przytuliło się do maski i lizało znaczek fiata i nie dało sie odkleić od tego samochodu przez dobre 15 minut :-)
hahahaha, a jak dorosnie bedzie stal na skrzyzowaniu i na czerwonym swietle bedzie proponowal umycie szybek ...oczywiscie zartuje i Mu tego nie zycze
Miki dzis też przyssał się do jednego samochodu, ale nie tak ekstremalnie jak Kubiszon Po prostu tak walił w niego łapkami, że bałam się, że za chwilke uruchomi alarm
Aha, a przy tej sesji zdjęciowej z naszym samochodem, też go polizał, blee Po rączkach widać jaki "czysty" jest
Aha, a przy tej sesji zdjęciowej z naszym samochodem, też go polizał, blee Po rączkach widać jaki "czysty" jest
reklama
Podziel się: