reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja generalnie nie kupuję ostanio zadnych zabawek bo dla moje Maryśki najlepsze zabawki to :

buty
szczotki wszelkiego rodzaju (do zębów, do szorowania, do włosów)
puste buteleczki po kosmetykach
wszelkiego rodzaju sznurki
piłki
dmuchany basen za 15 zeta (mam w domu go nadmuchanego - oczywiscie bez wody i Maryska siedzi w nim notorycznie) - wymiary - UWAGA 1,5 na metr wiec trochę miejsca zajmuje
gwizdek
kijki
łopatka do piasku (ostani krzyk mody)
pudełka
reklamówki
moja majtki jako nakrycie głowy i rajstopy również moje jako szaliczki
pokrywki
łyżki

Z zabawek sklepowych jedynie do Rajskiej Wyspy wykazuje zainteresowanie.
Czyli mam oszczędności nie?

głuszku ale się uśmiałam z tych majtek i rajstop. U nas też Zośke typowe zabawki nudzą najlepsze są właśnie rzeczy które wymieniłaś

Irmaa świetne ciuchy. Ja ostatnio też biegałam po h&m i po kappahl ale dla Matiego kupiłam tylko taką cieplejszą bluzę na chłodne wieczory w stylu basebalowym

Więcej skorzystała moja córka bo kupiłam jej w kappahl trzy bluzki w cenie 2 i w hm jeansowe rybaczki. Jak teraz wrócę do Polski to muszę sięwybrac na zakupy i Matiemu kupic więcej letnich rzeczy- częśc ma po Madzi jeszcze ale nie mam spodenek krótkich zadnych więc trzeba uzupełnic:tak:

Karol ma ostatnio fisia na punkcie aut wszelkiego rodzaju...bawi się w kółko w brum brum, na parkingu musi każdego dotknąć a na ulicy za każdym się obejrzeć...więc zabawka by mu sie spodobałą strasznie :)
Ciuszki są słodziaste

reklama
U Mikołajka tez samochodziki na topie - jeździ nimi po całym mieszkaniu, po ścianach, meblach:-) A ogląda się za autobusami irowerami:-)

Do góry