reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja generalnie nie kupuję ostanio zadnych zabawek bo dla moje Maryśki najlepsze zabawki to :

buty
szczotki wszelkiego rodzaju (do zębów, do szorowania, do włosów)
puste buteleczki po kosmetykach
wszelkiego rodzaju sznurki
piłki
dmuchany basen za 15 zeta (mam w domu go nadmuchanego - oczywiscie bez wody i Maryska siedzi w nim notorycznie) - wymiary - UWAGA 1,5 na metr wiec trochę miejsca zajmuje
gwizdek
kijki
łopatka do piasku (ostani krzyk mody)
pudełka
reklamówki
moja majtki jako nakrycie głowy i rajstopy również moje jako szaliczki
pokrywki
łyżki

Z zabawek sklepowych jedynie do Rajskiej Wyspy wykazuje zainteresowanie.
Czyli mam oszczędności nie?

głuszku ale się uśmiałam z tych majtek i rajstop. U nas też Zośke typowe zabawki nudzą najlepsze są właśnie rzeczy które wymieniłaś

Irmaa świetne ciuchy. Ja ostatnio też biegałam po h&m i po kappahl ale dla Matiego kupiłam tylko taką cieplejszą bluzę na chłodne wieczory w stylu basebalowym

Więcej skorzystała moja córka bo kupiłam jej w kappahl trzy bluzki w cenie 2 i w hm jeansowe rybaczki. Jak teraz wrócę do Polski to muszę sięwybrac na zakupy i Matiemu kupic więcej letnich rzeczy- częśc ma po Madzi jeszcze ale nie mam spodenek krótkich zadnych więc trzeba uzupełnic:tak:

Karol ma ostatnio fisia na punkcie aut wszelkiego rodzaju...bawi się w kółko w brum brum, na parkingu musi każdego dotknąć a na ulicy za każdym się obejrzeć...więc zabawka by mu sie spodobałą strasznie :)
Ciuszki są słodziaste

reklama
U Mikołajka tez samochodziki na topie - jeździ nimi po całym mieszkaniu, po ścianach, meblach:-) A ogląda się za autobusami irowerami:-)

Do góry