reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Baśka świetne łóżeczko,widać że Karolek od razu je polubił
ja niestety kupiłam kojec zamiast łóżeczka turystycznego i bardzo tego żałuję , bo teraz jadę na święta do rodzinki i przydałoby się takie łózeczko:tak:

reklama
Baska bardzo fajne lozeczko - szczegolnie ta opcja otwieranego boku. Widze,ze Karolek ma niezla zabawe:-)
My upatrzylismy bardzo podobne tzn. tez z taka opcja z bebe comfort ale jak maz byl w Belgii to akurat w zadnym ze sklepow nie mieli na skladzie i wrocil z niczym:-( Tu sprzedaja tylko takie beznadziejnie wyokraglone, bufiaste i wogole jesli chodzi o estetyke to katastrofa - no ale trzeba bylo jakims najprostszym sie ratowac. Moze jak wrocimy do Europy to sobie dokupimy takie fajne a to co mamy zawieziemy do babci, aby maly mial gdzie spac jak przylecimy z wizyta ( i zeby nie trzeba bylo ciagac lozeczka za kazdym razem).

A co do butkow to ja kupilam Julkowi jedna pare w Zarze i nawet nie pomyslalam, czy sa dobre czy nie jako pierwsze buty. Powiewiem szczeze, ze polecialam na estetyke ale chyba nie sa zle bo sa za kostke i chyba dosc wygodne(n.19). No a poza tym Julek buty nosi jak na razie bardzo sporadycznie tzn. jedynie w chlodniejsze dni na spacery - bo jak jest cieplo to jedziemy z 'golymi pytkami' czyli bardzo wakacyjne podejscie;-):-)

Baska, napisz cos wiecej na temat lozeczka. Firma/model, cena, wielkosc... Bede wdzieczna za wszelkie info, bo sami przymierzamy sie do zakupu przed wakacjami, a ceny przyprawiaja nas o zawrot glowy...

jesli chodzi o butki (będziecie się śmiały) Ola nosi rozmiar 22. Na chrzciny kupiłam jej buty Bartek mokasynki za 59 zł. Były przecenione, bo to był model wycofywany. W CCC nie widziałam dla Oli nic szczególnego. Na tą chwile ma ze 4 pary bucików. Ma wysokie podbicie i biegałam do Smyka ze4 razy, żeby wymienić jej buciki. Więc jak już pasowały to kupiłam jej od razu 2 pary:-D :-D :-D oczywiście różnych. Jeśli chodzi o łóżeczko jest bardzo fajne. Będe musiała w najbliższym czasie za takowym się obejrzzeć, córcia w drewnianym poprostu się rozbija. Uderza w nocy główką w szczebelki. Ma już 2 siniaki. Bardzo mocno kręci się i wierci.

Basia super ózeczko - bardzo podobne do naszego. My lłóżeczko przetestowalismi. Mała śpi w nim - dzienne dzremki ok - noc tragiczna (u tesciowej) - ale zwalam to na karb chrapiacego wójka...:wściekła/y: :wściekła/y: dlatego wyjad został szybciótko skrócony i tak powróciliśmy po niespełna 27 godiznach podbytu....

To napewno ten chrapiacy wujek...:tak:
Ja poprostu udusilabym kazdego faceta ktory chrapalby mi nad uchem...Nie wiem jak to sie dzialo ,ale kazdy moj facet nie chrapal...czasami sie zdazalo jesli byl maxymalnie zmeczny,ale wtedy zebra mial obite...:-D;-)

reklama
Do góry