ja uwielbiam Next, George, Adams, KaphAl, GAP, Mouris Mouse... H&M tyż lubię - generlanie wyszstko co wygrzebę na ciucholandach. Ale butki niestety trzeba kupić nowe co nnadszarpnęło znacznie mój porfel Kurde czemu buty dla dzieci są takie drogie!!! To skandal po prostu!!!!
reklama
juz kupiłam butki - sandałki za 55 a trzewiczki za 89 zł - kupiła po prostu wieksze zeby jeszcze na jesień starczyły. Tzn teraz ma trzewiczki numer 19 a ja kupiłam sandałki na lato rozm. 20/21 a trzewiczki na chłodniejsze dni 21 - są za duze i mam nadzieję ze to nie zrobi jej jekiejść krzywdy ale ja też chodziłam w za dużych butach i żyję
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja kupuje tam gdzie cos mi sie spodoba:-)
A butki w polsce uwazam ,ze tanie i ladne maja w CCC...
A butki w polsce uwazam ,ze tanie i ladne maja w CCC...
U nas oczywiscie H&M na topie- dla dzieci sa super rzeczy, ja tez sobie kupuje - ale trezba sobie znalezc cos fajnego.
Pajace i body mamy z Early Days..., pare rzeczy kupilam z Mothercare
a z innych firm sporadycznie...
widzialm butki befado - super...:-):-) tez Matiemu chce kupic jakies porzadne, bo juz zaczal stawac a wtedy trezba juz porzdane za kostke buty kupic.
Pajace i body mamy z Early Days..., pare rzeczy kupilam z Mothercare
a z innych firm sporadycznie...
widzialm butki befado - super...:-):-) tez Matiemu chce kupic jakies porzadne, bo juz zaczal stawac a wtedy trezba juz porzdane za kostke buty kupic.
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
byliśmy dziś na zakupach, chciałam Olce buty kupić. I normalnie paranoja, nigdzie nie dostałam rozmiaru 18, wszędzie od 19 się zaczynały. Wkurzyłam się na maksa. Ale przynajmniej wróciliśmy z nową czapeczką i piżamką.
patrycja24berlin
Wiesz co ja sie naszukalam butow jak bylam w szczecinie i jakos wyboru nie mialam ...Jak cos bylo to normalnie albo za sztywne,albo wogole nie usztywnione i jeszcze od 90-120 zl...Juz patrzylam zeby jakies Nike albo adidaski jej kupuc ale tam to juz wogole skucha na maxa...A w CCC kupilam takie calkiem ladne i chyba bardzo wygodne bo mloda nie placze i nie szaleje jak przy ostatnich slicznych bublach z H&M...no i nozki ladnie w nich stawia...Zreszta Ktoras tu ma takie jak moja Mloda...
reklama
patrycja24berlin
A Gluszku przy okazji-jakie polecasz buciki?
Musze sie tu jeszcze przejsc po sklepach...Bylam w 3 ale nie bylo odpowiedniej numeracji...
Musze sie tu jeszcze przejsc po sklepach...Bylam w 3 ale nie bylo odpowiedniej numeracji...
Podziel się: