reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

ja uwielbiam Next, George, Adams, KaphAl, GAP, Mouris Mouse... H&M tyż lubię - generlanie wyszstko co wygrzebę na ciucholandach. Ale butki niestety trzeba kupić nowe co nnadszarpnęło znacznie mój porfel :wściekła/y: Kurde czemu buty dla dzieci są takie drogie!!! To skandal po prostu!!!!

reklama
Głuszek zgadzam się z tobą ceny dziecięcych butów są skandaliczne. nam sie na szczęście udało i Sylwia nam przysłała śliczne butki za 20zł, spytaj ją , może mają jeszcze tam u nich w sklepiku.:tak::-)

juz kupiłam butki - sandałki za 55 a trzewiczki za 89 zł - kupiła po prostu wieksze zeby jeszcze na jesień starczyły. Tzn teraz ma trzewiczki numer 19 a ja kupiłam sandałki na lato rozm. 20/21 a trzewiczki na chłodniejsze dni 21 - są za duze i mam nadzieję ze to nie zrobi jej jekiejść krzywdy ale ja też chodziłam w za dużych butach i żyję

Dziewczyny my też głównie te firmy które wymieniłyście poniewaz ich najwięcej w ciuchlandzie :-)
chociaz u mnie na pierwszym miejscu jest Next a później wszystkie pozostałe

U nas oczywiscie H&M na topie- dla dzieci sa super rzeczy, ja tez sobie kupuje - ale trezba sobie znalezc cos fajnego.
Pajace i body mamy z Early Days..., pare rzeczy kupilam z Mothercare
a z innych firm sporadycznie...

widzialm butki befado - super...:-):-) tez Matiemu chce kupic jakies porzadne, bo juz zaczal stawac a wtedy trezba juz porzdane za kostke buty kupic.

byliśmy dziś na zakupach, chciałam Olce buty kupić. I normalnie paranoja, nigdzie nie dostałam rozmiaru 18, wszędzie od 19 się zaczynały. Wkurzyłam się na maksa. Ale przynajmniej wróciliśmy z nową czapeczką i piżamką.

Patrycja ale wg mnie te w CCC nie nadają się dla dzieci dopiero uczących się chodzić samodzielnie. Do wózka owszem ale samodzielnie nie

Wiesz co ja sie naszukalam butow jak bylam w szczecinie i jakos wyboru nie mialam ...Jak cos bylo to normalnie albo za sztywne,albo wogole nie usztywnione i jeszcze od 90-120 zl...Juz patrzylam zeby jakies Nike albo adidaski jej kupuc ale tam to juz wogole skucha na maxa...A w CCC kupilam takie calkiem ladne i chyba bardzo wygodne bo mloda nie placze i nie szaleje jak przy ostatnich slicznych bublach z H&M...no i nozki ladnie w nich stawia...Zreszta Ktoras tu ma takie jak moja Mloda...

reklama
Do góry