reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kapelisik bardzo ladny i w bardzo ladnych wiosennych kolorach:-)
marzena9
Fanka BB :)
tak pytam bo sama go zrobilam szydelkiem ;-) Rodzinie sie podobal ale wiecie jak to jest...rodzina powie ze ladny bo wie ze sama zrobilam
Mamy jeszcze taki podobny z cieniowanej niebieskiej wloczki przewiewny na lato do dzinsu i rozowy tez na lato
Wzielo mnie na dlubanie szydelkiem
Moj slubny mnie nakreca zebym to zaczela robic na handel...
Mamy jeszcze taki podobny z cieniowanej niebieskiej wloczki przewiewny na lato do dzinsu i rozowy tez na lato
Wzielo mnie na dlubanie szydelkiem
Moj slubny mnie nakreca zebym to zaczela robic na handel...
tak pytam bo sama go zrobilam szydelkiem ;-) Moj slubny mnie nakreca zebym to zaczela robic na handel...
Tyyyy, no zartujesz!! Jak sama, to tym bardziej - SUPER KAPELUTO!!!
A Slubnego sluchaj, dziewczyno, sluchaj! Ma Facet racje
Marzena maz ma racje bo kapelusik jest naprawde sliczny. Jestem pewna, ze beda szly jak woda!:-)
a ja musze sie pochwalic w koncu bo po dwoch miesiacach lazenia, patrzenia i ,nie wiedzenia' (wiem, ze tak sie nie mowi) czego chce kupilam sobie klapki na lato. Bardzo proste ale o to mi chodzilo:-) A wygladaj tak:
Iprzy okazji pierwsze powazne butki Julka:
a ja musze sie pochwalic w koncu bo po dwoch miesiacach lazenia, patrzenia i ,nie wiedzenia' (wiem, ze tak sie nie mowi) czego chce kupilam sobie klapki na lato. Bardzo proste ale o to mi chodzilo:-) A wygladaj tak:
Iprzy okazji pierwsze powazne butki Julka:
reklama
Cicha, jedne i drugie butki bardzo fajne.
Lubię takie klapki - proste i ładne ale nie zwyczajne. Wyglądają też na porządnie wykonane.
Heatherek, jeśli chodzi o łóżeczka (i nie tylko) polecam sklep w Falenicy "Paulina" ul. Młoda 7. Wiem, że to daleko (dla nas też), ale znaleźliśmy ich w internecie właśnie jak szukaliśmy łóżeczka. Ładna okolica, można połączyć z weekendowym spacerem.
Łóżeczek było kilka, w sumie podobne, ceny też w porządku - w granicach 200 zł.
�wiat Dziecka - Paulina - sklep internetowy
My kupiliśmy jakiejś firmy "krzak" i nie narzekam, wszystko działa. Zanim kupiłam to pytałam znajome mamy o jakość tych "krzakowych" łóżeczek. Odpowiedzi były zgone, że nic im nie brakuje.
Lubię takie klapki - proste i ładne ale nie zwyczajne. Wyglądają też na porządnie wykonane.
Heatherek, jeśli chodzi o łóżeczka (i nie tylko) polecam sklep w Falenicy "Paulina" ul. Młoda 7. Wiem, że to daleko (dla nas też), ale znaleźliśmy ich w internecie właśnie jak szukaliśmy łóżeczka. Ładna okolica, można połączyć z weekendowym spacerem.
Łóżeczek było kilka, w sumie podobne, ceny też w porządku - w granicach 200 zł.
�wiat Dziecka - Paulina - sklep internetowy
My kupiliśmy jakiejś firmy "krzak" i nie narzekam, wszystko działa. Zanim kupiłam to pytałam znajome mamy o jakość tych "krzakowych" łóżeczek. Odpowiedzi były zgone, że nic im nie brakuje.
Podziel się: