reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha fane te klapeczki,zaloze sie ze super wygodne...Aczkolwiek z gory spodobaly mi sie badziej niz z boku:-)
A Julienowe buciki naprawde fantastyczne...
A Julienowe buciki naprawde fantastyczne...
Marzena kapelusik podoba mi się bardzo ale Paulinka w nim i nie tylko w nim jeszcze bardziej!!!
Klapki Cichej mi się tez bardzo podobają, w ogóle podobają mi sie japonki ale sama nie mogę takich nosić bo mam jakąś taką śmieszną stopę że duży paluch zwisa mi zawsze poza buta z boku
Butki Juliena też superaśne
Ja zakupiłam w H&M kilka bodziakow na krótki - ale takie zwyklaste, jednokolorowe, z tym że kolory fajne - będą się ładnie komponowac ze Snoopiowymi ciuszkami Karolka (tak swoją drogą dresików ze snoopym ani śladu w gdyni w h&m) do tego kolorystycznie dobrane skarpetki z Kaphala. Lole zasuwał po kapahlu na czworaka pomiędzy stojakami że go dogonić nie mogłam...a wszystko przez to, że zapomnieliśmy kluczy od teściów i mąż musiał się cofać a mnie zostawił w centrum handlowym z Karolkiem...ja na jednym ramieniu torba jak rumunka(bo podręczne rzeczy Lolka mi w razie czego zostawił - miałam go nakarmić itd) do tego swoja torebka i wyrywający sie do wszystkich ludzi i rzeczy Lolo...w końcu puściłam go luzem bo bym nie podołała - ludzie się uśmiechali jak tak zasuwał no i ostatnio całkiem przeszedł mu jakikolwiek lęk przed obcymi - znów czaruje obcych uśmiechami, dzieci zaczepia...
Heatherek nasze łóżeczko Haucka polecam!!!
Klapki Cichej mi się tez bardzo podobają, w ogóle podobają mi sie japonki ale sama nie mogę takich nosić bo mam jakąś taką śmieszną stopę że duży paluch zwisa mi zawsze poza buta z boku
Butki Juliena też superaśne
Ja zakupiłam w H&M kilka bodziakow na krótki - ale takie zwyklaste, jednokolorowe, z tym że kolory fajne - będą się ładnie komponowac ze Snoopiowymi ciuszkami Karolka (tak swoją drogą dresików ze snoopym ani śladu w gdyni w h&m) do tego kolorystycznie dobrane skarpetki z Kaphala. Lole zasuwał po kapahlu na czworaka pomiędzy stojakami że go dogonić nie mogłam...a wszystko przez to, że zapomnieliśmy kluczy od teściów i mąż musiał się cofać a mnie zostawił w centrum handlowym z Karolkiem...ja na jednym ramieniu torba jak rumunka(bo podręczne rzeczy Lolka mi w razie czego zostawił - miałam go nakarmić itd) do tego swoja torebka i wyrywający sie do wszystkich ludzi i rzeczy Lolo...w końcu puściłam go luzem bo bym nie podołała - ludzie się uśmiechali jak tak zasuwał no i ostatnio całkiem przeszedł mu jakikolwiek lęk przed obcymi - znów czaruje obcych uśmiechami, dzieci zaczepia...
Heatherek nasze łóżeczko Haucka polecam!!!
no i ostatnio całkiem przeszedł mu jakikolwiek lęk przed obcymi - znów czaruje obcych uśmiechami, dzieci zaczepia...
Na wszystko w życiu jest czas:-)
patrycja24berlin
A my zaraz lecimy na Kudamm na zakupki...Moze wyhacze cos fajnego dla noemi no i moze cos dla siebie...przydalaby sie nowa torebka i jakies buty na plaskim w czarne...Zobaczymy...Relacje bede skladala wiczorem...:-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Marzena, wystaw kapelutki na allegro - na pewno sprzedasz, bo są naprawdę śliczne:-) Szkoda, że chłopaki takich nie noszą, bo sama bym zamówiła jakiś dla Marcinka
reklama
patrycja24berlin
A my wczoraj kupilismy kurteczke w Zara dla Noemi,t-shirt w H&M,torebke dla mamy-tata tam zwyczajna-tez w H&M,dwa topy-tez dla mamy:-),kilka kosmetykow bo juz byl czas...Ale mamy jeszcze troche do kupienia-bo przydalyby sie jakies body,jakis fajny dresik-tylko chcialabym cos w czekoladowym kolorze-wiadomo z jakiego powodu,jakies sandalki tez by sie przydaly bo upaly ida juz,wczoraj to myslalam ze na sloncu kota dostane...wyskoczylam sobie w katance i w sumie zastanawialam sie czy zimno mi nie bedzie a potem okazalo sie ze na krotkim rekawie goraco juz jak diabliAle akurat na to nie nazekam...No i tam pare innych dupereli...
A wczoraj zaskakiwala mnie roznorodnosc ubran na miescie-jedni byli w japonkach i rotkich rekawkach a nawet krotkich spodniczkach a inni w kurtkach ,welnianych swetrach i kozakach...
A wczoraj zaskakiwala mnie roznorodnosc ubran na miescie-jedni byli w japonkach i rotkich rekawkach a nawet krotkich spodniczkach a inni w kurtkach ,welnianych swetrach i kozakach...
Podziel się: