reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja dzisiaj sie chyba szalu najadlam z tymi wozkami...
Tez sie nad waga zastanawialam..i czytalam na innych watkach...
I dziewczyny pisza np. ze lepiej kupic lekka spacerowke ktora sie rozklada do lezenia i darowac sobie gondolke szczegolnie ze jak urodzimy bedzie cieplo....
I ze dobrze ja mozna zamontowac tez fotelik samochodowy

Jeszcze  taki znalazlam i mi sie podoba :Mutsy 3 Rider Urban
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=3394
mutsy3urbanrider2nk.th.jpg

co myslicie??
Ja mieszkam na 3 pietrze, wiec targanie ciezkiego wozka odpada..Ja sie uwzielam na duze pompowane kola...

reklama
bardzo fajny Aniu!
wyprobowywalam w sklepie taki co przednie kolko sie obraca 360st i bardzo wygodne to bylo.
duzo sie najezdzilam wozkiem jakies 10lat temu kiedy moj braciszek byl maly, mial taki z malymy kolkami i czasem ciezko bylo gdzies wjechac na kraweznik itp, a najgorzej to juz ze spacerowka bylo, bo wozek lekki, ale dziecko podrosniete i troche wazylo hehe

kiedys wkleilam tutaj fotke wozka i na pewno byl bardzo lekki, w tej chwili tez mieszkam na 3 pietrze i to po takich schodach, ze wolicie sobie nie wyobrazac..........ida dokola po slupie!jak na jakims statku ;)
juz sie zastanawiam jak po nich bede chodzic w maju!

Dziewczyny wózek Mutsy może i fajny jest ale moim zdaniem podjazd na krawężnik wymaga nie lada wysiłku..sztywne zawieszenie ma i trudno go podnieśc wjeżdżając np na krawężnik. Może i fajnie na prostym się go prowadzi ale poza tym ...kiepskie wykończenie i na zimę małe okrycie na nóżki. A więc zatanówcie się nad wyborem. Mi się podoba ICOO.
Jest naprawdę dobrze wykończony...super materiał...duży ochraniacz na nogi... i skrętne blokowane kółka powodują naprawdę rewelacyjne prowadzeni wózka.
g19gy.jpg

54ri.jpg

20lm.jpg

Olu - dzieki za rady, mi wlasnie jakies wskazowki sa potrzebne na co mam zwracac uwage i co jest wazne przy zakupie wozka, bo nie mam pojecia.
Chcialbym zeby byl wygodny w prowadzeniu, zeby mozna bylo nim jezdzic latwo po wertepach, i podobaja mi sie pompowane kolka, co do reszty to nie wiem czy gondola, czy spacerowy czy wielofunkcyjny, czy z mozliwoscia dopinania fotelika samochodowego, nie wiem na ile takie rzeczy sa przydatne.
I czy lepiej miec dwa wozki, jeden na sam poczatek, a pozniej wymienic go na lekko spacerowke..??? ???

Fajny Twoj wozek, a masz jakis adres w necie zebym mogla poczytac o funkcjach itp???
i chyba na dzisiaj skoncze temat wozkow...

Ola ten wózek jest naprawdę fajowy ale niestety widziałam też cenę :( ta zdecydowanie mniej mi sie podoba.

A tak nie zmieniajac tematu mam już choineczkę i jemiołę, wiec już niedługo ŚWIETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ola tylko nie wiem czy to ten model, bo te wygladają trochę inaczej, a szukałam po firmie ICOO

reklama
Sumka to nie jest ten model...ale ja nie wim czy na 100% zdecydujemy się na ten wóżeczek!!! Jeszcze mamy trochę czasu...

Do góry