reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Wszyscy, Agatatje, czekamy na Twoje zdjęcia i opowieści ślubne!! Ja sama nie mogę się doczekać!! Z tego, co opowiadałaś, to powinno być pięknie - nie ma dwóch zdań!!

reklama
tak tak Agatatje- wszystkie umieramy z ciekawosci - jak będziesz wyglądała- choć wlasnie- na pewno- cudnie;)

Olu.K. oby dzidzius pokazał co ma miedzy nózkami:)hihi..ja czekam na to do stycznia..i także nie moge sie doczekac;)!

z tym terminem slubu, to narazie nie wiadomo, wszystko zalezy od dobrej woli Belgow.
jak bede wiedziala juz na pewno to powiem :laugh:

dziewczyny, mam nadzieje, ze dobrze wam ida przygotowania do Gwiazdki!!! :laugh:
no i ze sie za bardzo nie stresujecie, ja pamietam Swieta kiedy moja mama byla w ciazy i wszystkie zakupy robilismy z bratem i tata, zeby jej nie przemeczac, ale swoja droga to chyba na brak zajec nie narzekala....tak to jest z Mamami :p

my dzisiaj wyslalismy wszystkie kartki swiateczne nareszcie! ;D

Olu, powodzenia!!!oby male sie pochwalilo tym co ma miedzy nozkami ;D bo zakupy dla niego to sama przyjemnosc :laugh:

U mnie przygotowywania do Gwazdki to wypisywanie kartek, sprzatanie, i kupowanie prezentow, na Wigilie jedziemy na gotowca...
Dzisiaj konczymy wypisywanie kartek.
Wczoraj ogladalam wozki w Internecie
i na topie jest:
http://www.godex.com.pl/2005/WOZKI/TRACKER/tracker05_00.htm

czytalam tez duzo o wyprawce dla maluchow..sporo tego do kupienia :) :)
Chyba nie wytrzymam i jak dzisiaj bedziemy kupwac prezenty dla dzieci w H&M to kupie jakis ciuszek dla naszego malucha. :) :) :) :)

Ja też już powoli rozglądam się za wóżkiem. Ale mam dość sprecyzowane wymagania, więc trudno mi idzie. Wózek musi być lekki, najlepiej żeby dało się odpiąć i wyprać materiał z obicia, po złożeniu nie może zająć całego samochodu i oczywiście musi być ładny! Podobają mi się takie wózki, do których można wpiąć specjalną gondolke dla noworodków, którą można łatwo wypiąć i używać jako sztywne nosidełko. A potem w stelaż wpina się głęboki wózek czy spacerówkę i ma się kolejne "etapy" wózka. Czytałam też dużo opini użytkujących rodziców. Na razie podobają mi się dwa wózki: Graco Quattro deluxe i Bebe Confort... Ale zamierzam jeszcze odwiedzić parę sklepów, a nie tylko na podstawie opisów w necie wybierać. Jednak co dotknąć, to dotknąć...

Ania76, fajny ten wozek, szkoda, ze nie ma 3kolowego bo mi sie takie bardziej podobaja, ale SUPER kolorystyka!
Nie orientujesz sie moze w cenach, bo tam na stronie nie moglam sie odnalesc ;)
sprzedaja te cacka w sklepach czy jakos bedziesz zamawiac?

my caly czas myslimy o wozku, bo to chyba najwiekszy wydatek bedzie.

Mi sie tez 3-kolowe zawsze podobaly ale sie zastanowilam i nie wszedzie sie wjedzie wozkiem 3-kolowym,
mowie o tych cholernych kladkach..
I chyba kupie taki 4 kolowy, koniecznie z kolami ktore mozna pompowac, jeszcze mam czas sie zastanawiac...
Dziewczyny macie jakies doswiadczenia z 3-kolowymi wozkami???

Agatatje...tam na tej stronie jest cennik- na dole:CENNIKI, ten moj wozek kosztuje 2555 ale moze na allegro uda sie kupic taniej, slyszalm ze mozna nawet za 1200 zl i to jeszcze z fotelikiem do samochodu...Mysle ze bedziemy tak w maju kupowac dopiero...
W sklepach sprzedaja, widzialam kiedys przez szybke, jak sie jeszcez tym nie interesowala,
ale ktoregos dnia sie wybiore do sklepu poogladac.Bo w Internecie ogladac tak jak pisze Aniasorsha to nie to samo...

W tym wozku przeraza mnie waga - ciezki taki....Ale z drugiej strony nie mam pojecia ile wozki waza...i ile waza te co sie mowi ze sa lekkie..??????wiecie???
A tak to bardzo mi sie podoba, ma gondolke tez :) :) :)To jest wozek uniwersalny=gondolka plus spacerowka..
To dopiero poczatki poszukiwac..pewnie cos jeszcez innego wpadnie w oko :) :)

Aniasorsha - widzialam wozek Graco Quatro Delux - fajny
I Bebe Comfort tez fajny!!!
Na Allegro znalazlam, zaraz sobie inne poogladam.
Bedzie trudno sie nam zdecydowac tyle wozkow do wyboru...

Ale sie rozpisuje o wozkach,
z trzy-kolowych to mi sie podobaja wozki firmy quinny:
http://aukcje.o2.pl/show_item.php?item=76467730

quinnysand0rj.th.jpg

reklama
Ja też powolutku rozglądam sie za wózkiem. Dla mnie głównym kryterium jest waga, bo mieszkam na 2 pietrze bez windy, no i koniecznie musi się świetnie kołysać na wszystkie strony. Nie wyobrażam sobie gondolki na sztywnym zawieszeniu. Moje typy to Peg Perego i Bebe Confort. Te pierwsze wiem że są niezniszczalne i podobno właśnie lekkie

Do góry