reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Kajka chybas mnie na Sylwie przechrzcila:-):-D
A czapka byla koniecznoscia bo moja diablica gdzies w sklepie zgubila swoja czape i nie moglismy juz jej znalezc...A nowa kosztowala tylko 1 euro:-)
Natürlich bei H&M ;-)

kajka ja kupowałam w sklepie niesieciowym- jest w Katowicach tylko- Milutek, cena 33 zł, a co do trzymania to buciki są troszkę jeszcze za duże. Natomiast ma je również moja chrześnia i sprawują się super.

mi Pati do gustu przypadła bardzo wasza kurteczka- pasowałaby do naszych spodni, które ostatnio kupiłam:-D

Widze, ze zakupowe szalenstwo ppelna para:-) Fajne ciuszki. Butki wyjsciowe Otylki bardzo szykowne a kurteczka Noemi bardzo konieca;-)
Ja wczoraj wpadlam na minutke do Zary i zakupilam jeansy dla Julka bo chlopak nie ma wlasciwie letnich ciuchow a u nas juz 20 stopni. Szukalismy tez jakiegos kapelusza czy czapki od slonca ale nic ciekawego nie bylo:-(

Ale super zakupy dziewczyny:))
Noemi ma sliczna kurteczke w moim ulubionym kolorze- dziewczyny lubia braz:)))
ell- jakie buty odjazdowe, szczegolnie te brazylijskie..jej!!!ekstrowe:)))

Tez bym porobila zakupy w lumpeksie, ale nawet ie wiem gdzie sa fajne w Wawie - dziewczyny napiszcie jak wiecie..bo u mnie na tarchominie tyle dzieci jest, ze pewnie w tutejszych lumpeksach to nic nie znajde.....

reklama
Ale dziewczyny super zakupy porobiłyście.
Też mi się marzy zakupowe szaleństwo i to nie tylko dla dzieci ale przede wszystkim dla siebie. No cóż troszkę egoizmu nie zaszkodzi :-D Szkoda tylko że kasy mało :baffled:
Ania poszukaj takiej sieci lumpków dziecięcych "Filipek" ja tam zawsze kupuję wypasione sztuki i wszystko pachnące i uprasowane. Polecam

Do góry