reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ale super ciuszki i ile butkow..
A Karolek jak zwykle bezbledny:-):-):-):-)

Mamoot
bylam w H&M - kurtka super, nie kupilam bo byla tylko jedna na 86 i cala brudna, buuu
ogladalam jeszcez kangurki - i chyba kupe bo bardzo mi sie podobaly, widzialyscie...na suwak z boku a na przodzie ogromna kieszen, odpinany kapur- cudo:)))

Fredka super ciuszki:tak:

Dziewczyny a mam pytanie jak ubieracie dzieciaczki na dwór?? bo na dworze coraz cieplej, my na razie jeszcze chodzimy w kombinezonie zimowym , ale już chyba trzeba pomyśleć o czymś lżejszym.:tak:

powiem wam ze uwielbiam lumpeksy - też mam kilka zaprzyjaźnionych gdzie kupuję praktycznie nowe ciuchy po 6-12 złotych za sztukę. I to takich firm jak NEXT, GEORGE, GAP, i innych markowych. I powiem wam ze mam w cholere tych ciuchów - wyglądają jak nowe a za takie niewielkie pieniądze. Odkąd wycziłam te lumpkesy praktycznie nie kupuję w normalnych sklepach.

my w weekend byliśmy w takim BIG lumpeksie wydałam 150 zł a nakupowała że hohohohho, wyszło mi 5 zł za szt. ( bo kilogram 40 zł) Udało mi sie wychaczyś super portki - już trochę większe na zapas
a z nowych rzeczy to kupuje mu tylko szalona babcia ( moja mama) która nie potrafi przyjechac bez małego upominku dla niego

He he ja też potrafię wychaczyć super sztuki w lumpku. Mam koło pracy taki super hiper tylko dla maluchów ale niestety trochę przeginają z cenami, bo niektóre rzeczy nawet po 20,- . Kuba ma może z 10 nowych ubrań a reszta wszystko z drugiej rączki za śmieszne pieniądze.:-D

A ja nie mogę trafić na fajny lumpeks, byłam w kilku, to ubranka były takie, że aż się źle robiło- stare, sprane, niektóre poplamione, a ceny chyba z kosmosu wzięli. Bez sensu :-(

reklama
Dziewczyny a mam pytanie jak ubieracie dzieciaczki na dwór?? bo na dworze coraz cieplej, my na razie jeszcze chodzimy w kombinezonie zimowym , ale już chyba trzeba pomyśleć o czymś lżejszym.:tak:
Irma, my prawie wcale nie używaliśmy kombinezonu - zima była taka łagodna, że wystarczała kurtka, zwykłe spodnie i na to kocyk. Teraz jest już bardzo ciepło (dzisiaj np. 15 stopni:-) ), więc jeździmy ubrani tak samo, tylko bez przykrycia, ale już się rozglądam za wiosenną kurteczką.

Do góry