reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Irmaa-kurteczke kupilismy w Zara...
niunia sliczna ma czapusie ,i jak fajowo fika nozkami na 2 foci:-)

Nie wiem czy ostatnio pisalam ze tez kupilam sobie cos w koncu...Dwie koszule z krotkim rekawkiem w H&M i jedna czarna z dlugim rekawem ale w Sasch...Kupilam tez sobie kaplet koronkowej bielizny zarowiasto-rozowym kolorze...Moj Adam uwielbia ten kolor-ja zreszta tez:-) Do opalonego cialka wyglada super...Znudzily mi juz sie te czernie i biele...Zadko mozna spotkach cos fajnego w innym niz te kolory...

Wogole tyle fajowych rzeczy widzialam tylko ze cholera jeszcze trzeba schudnac...Az chora bylam jak widzialam...Mam teraz wieksza motywacje by schudnac...I powiem Wam ze idzie mi coraz lepiej...Do maja bedzie o wiele lepiej:-)

reklama
Irma - ale Izunia ma sliczna czapeczke i kojec tez super:)))))

Mamoot - w koncu kupilismy Matiemu kurteczke-taka jak ma Wojtek..i jeszce taka fajna kangurke - zielona, -oczywiscie tez w h&m- jak zrobie zdjecie to wkleje:)))))

To ja wstawie kilka klamowtow z weekendowego wypadu do szczecina...Ale butki na koturnie kupione juz w berlinie...
Ciezko bylo z butkami dla Noemi...wszedzie byly nie dosc ,ze albo ogolnie na lato albo na zime ,a jak juz wiosennie to nieusztywniane,a do tego kazda para ok 100zl...:szok:
Juz na samym koncu jak juz moj adam szedla pakowac zakupy do auta ja weszlam sobie do CCC i jakiez mile zaskoczenie-duzo par mi sie tam spodobalo,w odpowiedniej numeracji byly i jeszcze za swietna cene:-)Kurcze tyko ze czasu juz bylo malo bo powoli 20:00 sie zblizala,w dodatku mala juz mi marudzila wiuec tylko na szybkiego wzielismy te wiazane z rozem...Zreszta pani byla tez nie mila-juz jej sie mnie obslugiwac nie chcialo i jak poprosilam o znalezienie odpowiedniego numeru to tak to zrobila jak by mi wielka laske robila-malpa jedna no...

A oto nasze buty:-)

CCC

aa38f79f26be093emed.jpg

c8f888eea3328b84med.jpg

I kapcie w SMYKU za 29,90 :-)

e43efbd144237336med.jpg

Moje laczusie na lato... Ciekawe ile ujde na nich :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dd1eaaabf49fd543med.jpg

6b5d6de0323991a4med.jpg

A tu deichmannowe lacze zabijacze wiosenno -letnie:-)

1d63c00820960a87med.jpg

no własnie tak myslałam ze tutaj znajdę efekt tych zakupów:-D :-D :-D
Mamy takie same butki dla Otylki, te z CC (tylko jasny róż) i kapcie z Smyka tylko różowe i na rzep- sprawują się super!

I widzę Pati, że i dla siebie o czymś pomyślałaś, ja na razie biegam w butach o 3 rozmiary za duże, co by mój paluch do końca się wyleczył, zanim wiosenny bucik założe.

Pati śliczne buciki :-)
kapcie mamy takie same tylko różowe z myszką miki, ale Iza ich na razie nie lubi, nie wiem czy przez te zapiecia, które nie są zbyt praktyczne, czy po prostu jeszcze sie nie przyzwyczaiła. A co do cen butów dla dzieci to zgadzam sie z toba ze 100zł to lekkie przegięcie.
a ile kosztowały te w ccc?

Te byly taniusie bo 39,90...A kapcie sa super i zapiecia tez sie dobrze sprawdzaja...Mloda nic tam nie majstruje:-)
No i musze przyznac ze dala sobie w koncu zalozyc i kapcie i buty bo te z H&M to nosilam w torebce...Jak zalozylam je Ptysi to ta szalu dostawala...Najwidoczniej teraz i w kapciach i butach jej wygodnie...I w CCC byly takie sliczne kryte sandalki tylko kurna juz nie bylo czasu no:wściekła/y:

No i o sobiue juz czas tez zaczac myslec-nie moge przeciez odstawac w tyle:-D

Pati, dlaczego lacze zabijacze?:laugh2: Ja kocham buty na płaskim obcasie, a raczej bez obcasa i te bardzo mi się podobają. Kompletnie nie potrafię chodzić na obcasach nie mówić juz o szpilkach. I mój mąż nie narzeka;-)

A zakupy superowe!

reklama
Heh tak mi sie powiedzialo tylko;-)

A i jeszcze zapomialam ze kupilam sobie brazowe,zamszowe mokasynki...Ale juz nie bede wklejac fotki,bedzie mozna zobaczyc na filmiku ktory wlasnie laduje-migna gdzies tam:-D

A jesli o obsasy chodzi-zreszta juz to pisalam kiedys ze ja tylko chodzilam na wysokim obcasie...I tylko takie buty mialam...A od czasow kiedy zaszlam w ciaze to tylko plaskie-i tak jakos dziwnie sie narobilo ze ja jak tylko but na obcasie widze to juz mnie noga boli...:szok::-D

A przeciez obcasy sa takie kobiece....:tak:

Do góry