reklama
no widze ze moje dziecie ktore jeszcze nie mysli o spaniu tylko u mamusi na kolanach siedzi nabroilo w czcionce+sorki
oczywiscie chodzilo o to ze na allegro kupuje-czesto w zestawach, fajne firmówki (next, early days, h&m itp) ale zdarza sie że coś nie podpasuje - bo wiadomo że to sie jednak nie da dotknąc i pomacac...więc lumpki góra - ale nie wiem czy jakis fajny u nas znajde
oczywiscie chodzilo o to ze na allegro kupuje-czesto w zestawach, fajne firmówki (next, early days, h&m itp) ale zdarza sie że coś nie podpasuje - bo wiadomo że to sie jednak nie da dotknąc i pomacac...więc lumpki góra - ale nie wiem czy jakis fajny u nas znajde
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A my dzis znowu kupilismy kilka rzeczy...Dla siebie kupilam kaplet bielizny a dla Noemi spodnie wH&M...
A na dwor dzis zalozylismy nowa wiosenna kurteczke,ktora wczoraj kupilismy a na to kamizelke to rozawa co wczesniej juz kupilismy...Jutro wstawie fotki:-)
A na dwor dzis zalozylismy nowa wiosenna kurteczke,ktora wczoraj kupilismy a na to kamizelke to rozawa co wczesniej juz kupilismy...Jutro wstawie fotki:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
też mamy butki z zielona zabką:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wczoraj kupilismy taki portki:-)
a przed wczoraj taka kurtalke:-)
Kurtka jest fajniusia bo ma dodatkowo jako podpinke bluze:-)to takie w cienkie paseczki
Musielismy przed wczoraj tez kupic czapke bo Franca mala zgubila gdzies:-)
a przed wczoraj taka kurtalke:-)
Kurtka jest fajniusia bo ma dodatkowo jako podpinke bluze:-)to takie w cienkie paseczki
Musielismy przed wczoraj tez kupic czapke bo Franca mala zgubila gdzies:-)
reklama
kajka
funkcjonujaca bez snu...
SYLWIA CIUSZKI SLICZNE NAJBARDZIEJ JEDNAK PODOBA MI SIE CZAPUSIA.A NOEMI JAK ZAWSZE UROCZA:-) :-) :-)
Podziel się: