reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
sumka to tak jak mi, jak bylam z mala na zakupach to kupiłam sobie marynarkę z h&M - tylko nie mam co do niej ubrac hehe

Wlasnie przeczytalam artykul ze Mija - mama Noe, nie pamietam chyba mama styczniowa 2007 otworzyla sklepik z uzywanymi ciuszkami na Urysnowie, moze do niej sie wybiore:)

Ell, Pati - super zakupy.
Noemi na ostatnim zdjęciu ma minę: "Ale jestem z siebie zadowolona. Mama kupiła mi nowe ciuszki i teraz ślicznie wyglądam!":-D:-D

Aniu, a gdzie dokładnie jest ten sklep?

A ja w ramach dnia kobiet dostalam od malza duzy bon do salonu odnowy biologicznej i sie troche odnowilam - musze przyznac ze miał dobry pomysl:-) mialam 3 godzinki tylko dla sioebie

Mamoot tu jest adres:
http://www.firdumdyrdum.pl/
tak slicznie tam jest, ze tez bym poszla jak najszybciej - tylko taki kawal ode mnie:)))

Super pomysl z ta odnowa biologiczna, tez bym poszla sobie...ahhhhh sie rozmarzylam...

reklama
mmmm .... odnowa biologiczna....zazdroszczę:tak::-)
Pati śliczne ciuszki, a kurteczka też z H&M?? śliczna też szukam teraz jakiejś kurtki dla Izy bo jeszcze na spacery chodzimy w kombinezonie zimowym, za to w nowej czapce

chyba dziś dla poprawy humoru wybiorę się na zakupy, może sobie coś też kupię;-)

z nowości to kupiliśmy ostatnio Izie kojec, bo uparcie wstaje w łóżeczku i przewraca się uderzając głową w szczebelki i ryk na całego.

https://www.babyboom.pl/forum/[URL=...tosik.pl/63/47df143a0161248bm.jpg[/IMG][/URL]

Do góry