reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Super zakupy! Ale panienki będą wystrojone, jak modelki! :-)
Ja uwielbiam takie malutkie butki!!! Czekam aż Martulka zacznie stawać i też jakieś fajne kupimy :-)

reklama
Pati ja jestem zachwycona tymi waszymi antypoślizgami w pełnej formie, u nas takich nie ma, ale za to udało mi się zamowić takie gumowe paputki z Hiszpanii czy to Wloch- nie pamiętam- w sobotę mam mieć je dostarczone to się pochwalę, są fajne bo gumowe do kostki, a potem z przylegającego materiału, takie bardzie papcie, a nie buty- a po domu to będzie wygodniejsze.

A zdjęcia córeczki w ubrankach wkleje jak dorośnie- bo są już na 86 i tyci za duże- ale myslę, że na wiosnę w sam raz.

Śliczne ubranka...:-) Aż by się chciało zobaczyć maluchy w nich na żywo:-)
My dzisiaj mierzyliśmy kilka par bucików, ale niestety nic nie wybraliśmy - jak bezproblemowo wchodziły na stópkę, to były ze 3 numery za duże...:baffled: Sumka, wklej fotkę Kubusiowych bucików:-)

Fredka to sa takie specjalne do nauki chodzenia, kilka firm to robi, u nas w Elblążkowie jest nawet firma która takie robi ale musze poczekać aż cieplej się zrobi to może tez małemu coś takiego sprawię (oczywiście w wydaniu męskim:))
My kupilismy dziś w Deichmanie butki :) i musze pochwalić młodego ze był bardzo grzeczny, zainteresowany, dawał sobie przymierzać oglądał i macał je z zaciekawieniem. No i przerobił na skrawki papiery z kilku pudełek ale z Deichmana wyszedł (dosłownie - z tatusiem za raczki ) już w nowych butkach i był bardzo dumny. Spełniają wszystkie wymagania (zginana podeszwa, usztywniona pietka, dobrze się dopasowują przy zasznurowaniu) tylko nie są za kostkę tylko do kostki-takie półbuty, zdjęcia w dziale zdjęć. Zresztą to były jedyne które podpasowały i był rozmiar - 19 były za małe - tzn na długość jak przykłądałam takie akurat - ale mają być większe na palec czy pół cm, a po drugie podbicie nie wchodziło w ogóle...
Naprawdę cieszę się bardzo i jestem mile zaskoczona dojrzałym zachowaniem Karolka w sklepie ;) (nawet taką panią w kolejce zaczepiał i się uśmiechał) a jeszcze fajnie było jak go było trzeba skasować i rozmagnesowac bo butków już nie zdejmowaliśmy :)

dziewczyny zajrzyjcie do Smyka. Przecena 70%. Rajstopki są po 3,8. Zrobiłam poprostu fajne zakupy. Jestem bardzo zadowolona:-) . Zaraz zrobię zdjątka!

reklama
Do góry