clue spędziłam w sklepie ze 4 godziny i wybrałam w końcu Espiro Jet i jestem bardzo zadowolona bo jest lekka i zwrotna i szybko się składa. Jedyny minus jaki zauważyłam to sposób zapinania osłonki przeciwwietrznej. Podobno jest to wózek robiony na wzór maclarenów i w prowadzeniu rzeczywiście są podobne
reklama
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
dzisiaj zakupilam w biedronce pampersy Happy 72szt za 34zl
Dziewczyny, zastanawiam się czy kupic małemu takie szczoteczki. Macie może jakieś doświadczenia z nimi?
NUK ZESTAW SZCZOTECZEK GRYZAK SZCZOTECZKA 2 SZT (618987614) - Aukcje internetowe Allegro
NUK ZESTAW SZCZOTECZEK GRYZAK SZCZOTECZKA 2 SZT (618987614) - Aukcje internetowe Allegro
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
a my dzisiaj zakupiliśmy parasolkę jest świetna lekka i dobrze się prowadzi
NOWOSC WÓZEK BABY DESIGN MINI Z OKRYCIEM + FOLIA (610457363) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOSC WÓZEK BABY DESIGN MINI Z OKRYCIEM + FOLIA (610457363) - Aukcje internetowe Allegro
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Madzik my na razie używamy 0-13 kg i wydaje mi się ok. Ale też już powoli zaczynam myśleć jaki będzie ten następny.
A na razie chce kupić krzesełko do karmienia. I nie wiem czy takie typowe, czy 2w1 ze stolikiem. Macie jakieś fajne??
A na razie chce kupić krzesełko do karmienia. I nie wiem czy takie typowe, czy 2w1 ze stolikiem. Macie jakieś fajne??
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Carol_ka my mamy podobna, tylko jakos nie moge sie przyzwyczaic ze malej nie widze jak jestesmy na spacerku:-)
ha ha no ja też nie mogę się przyzwyczaić za to Młody wszystko widzi na spacerku a nie ciągle mnie ;-)
Nasz Filip dostał na chrzciny krzesełko takie właśnie 2 w 1
krzesełko do karmienia stolik ARTI Cesar-wys 0zł (615053240) - Aukcje internetowe Allegro - zielone - jest spoko ale na razie nie używamy :-)
nik_i
Entuzjast(k)a
Krzesełko maly dostał na chrzciny P_R_O_M_O_C_J_A Krzesełko do karmienia + stolik (616504944) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze nie złożone bo mały sam nie siedzi;-) uruchomimy dopiero w czerwcu, więc szkoda żeby się kurzyło
Widzę że wszystkie działają ze spacerówkami, mam nadzieję ze ominie nas problem kupienia parasolki bo się zapierałam że jeden wózek mi wystarzczy;-) ale to się zobaczy bo narazie spacerujemy z gondolką
jeszcze nie złożone bo mały sam nie siedzi;-) uruchomimy dopiero w czerwcu, więc szkoda żeby się kurzyło
Widzę że wszystkie działają ze spacerówkami, mam nadzieję ze ominie nas problem kupienia parasolki bo się zapierałam że jeden wózek mi wystarzczy;-) ale to się zobaczy bo narazie spacerujemy z gondolką
reklama
Carolka właśnie nad tym modelem się zastanawiam. Tylko mam wątpliwości czy nie jest zbyt masywne, czy nie zajmie mi za dużo miejsca, czy mi nie zawali kuchni, bo te bez stolików wydają się zgrabniejsze. Napisz proszę czy nie jest twoim zdaniem za wielkie i jak ogólnie się prezentuje.Nasz Filip dostał na chrzciny krzesełko takie właśnie 2 w 1
krzesełko do karmienia stolik ARTI Cesar-wys 0zł (615053240) - Aukcje internetowe Allegro - zielone - jest spoko ale na razie nie używamy :-)
My też w spacerówce od wczoraj. Rozłożyłam na płasko i spał jak w gondoli. Za jakiśczas też pewnie kupię drugą mniejszą. Bo ja tak jak Niki najpierw chcę mieć "wszystko w 1" ,a potem zmieniam zdanie. Dlatego krzesełko do karmienia muszę przemyśleć.
Podziel się: