reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

clue jesli chodzi o nosidełka i chusty to nie pomoge bo nie używam ze względu na swój kręgosłup, ale jeśli chodzi o wóżek to nie kupowałabym spacerówki w której nie rozkłada sie oparcie przynajmniej na półleżąco, co zrobisz jak w trakcie spaceru mały zaśnie? będzie spał taki wykręcony ze spuszczoną głową ? my kupilismy spacerówke za podobną cene , która rozkłada się na leżąco, półleżąco i pół siedząco a jak potrzeba to nawet fotelik wstawimy i trzyma sie bardzo stabilnie. Podoba mi sie jeszcze to że budka rozkłada się tak że prawie całe wnetrze jest zakryte. Składam wózek jedną ręką i elegancko mieści sie w samochodzie. Nasz poprzedni wózek ( czyt. czołg) juz dawno w piwnicy i wyciągniemy go dopiero na zimę bo świetnie prowadzi się po śniegu.Zajrzyj na www.zooper.pl , są też wózki trzykolowe a taka typowa parasolka( np. model salsa) ma rozkladane oparcie :tak:

http://www.zooper.com/product520.html na tej stronie sa wozki z kolekcji 2008

Ostatnia edycja:
reklama
Clue my jesteśmy z nich zadowoleni, sa mięciutkie, pachną rumankiem, równomiernie się "napełniają" - po nocy są równomiernie pulchnniutkie, nie przeciekają, Szymek się nie odparzał w żadnych, więc z tym nie ma problemu, porównując do zielonych to nie mają tylko przy zapięciu tego rozciągliwego materiału, ale kiedyś zielone też tego nie miały. Ja naprawdę jestem z nich zadowolona i kiedy tylko jestem w Rzeszowie to wpadam do tesco i robię zapasy.
A ta oferta na allegro jest bardzo korzystna, więc pewnie tez tak zaczniemy kupować, a nawet mi nie przyszło do głowy, żeby szukać, dzięki:)

clue ja używam quinny buzz,stelaz jest bardzo podobny do zapp,dla mnie bardzo wygodny i nie zajmuje duzo miejsca,fakt,że ja używam jeszcze fotelika ktory jest montowany na stelaż wózka,ale tobie lepiej sie opłaca kupic spacerówke niz fotelik nasze dzieciaki juz sa za duże bo te foteliki sa do 9kg lub roku,ale mój to szybciej osiągnie 9kg niz rok:-D i Twój pewnie też,więc spacerowka jak najbardziej jest na miejscu tym bardziej,że lada dzien będą siedziec nasze szkraby
antila ja nie wiem nic o promocjach

Tajchi jak to do 9 kg?? Ja mam do 13 kg. Mój ma ok 9 kg. Wielki chłop z niego.
Mpel ja kiedyś używałam tych z normalnymi boczkami i wszystko wychodziło górą :baffled:

Antila w Leclercku są pampersy w tej dużej paczce po 45 zł. http://www.leclerc.com.pl/gazetab.php?dir=174&diri=18
A ostatnio udało mi się kupić w Realu po 40zł.Wzięłam dwie paczki, 4 i 4+ bo mam wrażenie że 4 papmpersa są mniejsze niż np Huggiesy
clue my kupiliśmy parasolkę rozkładaną do pozycji półleżącej i póki co w łaśnie w tej pozycji wozimy Antosia. A mamy też taką kubełkową jak ten Quinny i stoi na balkonie właśnie dlatego że się nie rozkłada i jest dużo cięższa.

reklama
Do góry