reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

ja oglądałam kiedyś program o fotelikach i mówili tam że atest jest łatwo zdobyć, wszystko wychodzi w stymulacji wypadków... niestety wiele fotelików z atestem wówczas okazuje się niebezpiecznych, pan mówił że za bezpieczne uwaza się te od 3 gwiazdek w górę a nie tylko te 5 gwiazdkowe.... fotelik trzeba też dopasować do dziecia bo mój np drobny a inny pulchny więc szerokość jest istotna, nasz ma regulową- przymierzyłam do innego i młody "latał" z kolei są i bardzo wąskie więc ciężko dzieciowi się wygodnie ułożyć.... najlepiej iść do sklepu sprawdzić i doradzić się sprzedawcy...

reklama
My pomału robimy zakupy na 74:blink: więc trzeba poraz kolejny zmienić garderobę... no i właśnie kupiłam już sporo ubranek typowo letnich teraz tzeba troszkę cieplejsze upolować;-)
W cubusie jest promocja -30%.

niki mój nosi juz 80 w 74 się nie mieści a bodziaki 86 są luźne na niego. Tylko pajacyki na 86 mają za długie nogawki ale na długość do pieluchy są ok.

niki mój nosi juz 80 w 74 się nie mieści a bodziaki 86 są luźne na niego. Tylko pajacyki na 86 mają za długie nogawki ale na długość do pieluchy są ok.
:szok:
oj to my nietypowi bo mlody jeszcze swobodnie wywija łapkami jak ma 68 jak mu zapodałam teraż piżamke 74 to pływa ze trzy pieluchu mogłabym mu włożyć:sorry2: i przy kazdej kończynie z 5 cm wisi:confused:

MAdzik pewnie masz rację, pocieszyłaś mnie bo myślałam że mój taki mikrus;-) ja myślę że na 74 to się całkowicie przezucę najwcześniej w czerwcu:blink:

dziewczyny kupiłam w tesco papmersy 3, 96 sztuk za 49,00zł :-)
dziewczyny zanci emoże te pomarańczowe pampki? jakoś boje się ich kupić:confused:

Szkoda,że nie ma 4 takiej promocji, bo 3 dla nas już dawno za małe.

Nik_i też bym chciała wiedzieć jak te pomarańczowe bo kupiłam chusteczki z tej serii i jak dla mnie porażka, jakies takie małe i strasznie perfumowane, dlatego boje się tych pampersów żeby kasy nie wtopić.

Ostatnia edycja:
reklama
niki to nie Twój jest mikru tylko mój nad wiek wyrośnięty :baffled:
A co do pomarańczowych pampków to chyba madzik już je kupowała i z tego co pamiętam nie mają rozciągliwych boków.

A my zakupiliśmy chustę nati i nawet już raz byliśmy w niej w sklepie. Nie jestem jakoś szczególnie zachwycona chustą ale to pewnie przez mojego W, bo od początku mówił, że chusta do niczego się nie nadaje :wściekła/y:

Do góry