reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

nik_i ja na całe szczęście jak kupię za małe to mogę siostrze oddac :) Siostrzenica ma dwa miesiące więc będą na nią dobre :-) A bodziaki, które kupiłam na allegro okazały się bardziej dziewczęce niż chłopięce i też trafiły do małej Poli.

reklama
Clue u mnie przyjaciłka zgarnia wszystko:-D ma zamiar zaciążyć lada dzień;-)
Madzik bodziaki kopertowe to super sprawa, są najlepsze:tak:

Jaką macie pościel do wózka ??? Nie wiem jaką kupić.
Szymonek póki co jeździ w śpiworku ubrany tak jak jest w domu plus czapeczka i bluza tylko przy takiej temp. jest mu za ciepło i dlatego myslę że pościej będzie lepsza

My nie mamy mały jest przykryty lekkim kocykiem;-)
Młoy dostał ubranka erly days (body i dresik) są barzo fajne (rozmiarówka nieco większa) szerokie "otwory" na główkę rączki i nogi, bardzo miła bawełna naprawe fajne:tak:

Ja tez przykrywam Szymcia kocykiem i nie mam w wózku poscieli. Ubranka z early days tez bardzo lubie. Kupuję bodziaki na allegro - wychodza po ok. 4 zł za sztukę:)

Ja też w wózku przykrywam kocykiem teraz.
A ciuszki early days też mam, tylko kupiłam body na 6-9 m i są za małe, nie dopinają się:baffled:.

aga111 ja też już wyjęłam z szafy te na 9-12 miesięcy bo mniejsze są za małe. Niektórych rzeczy nawet nie załozyłam bo zasugerowałam się metką i czekały sobie swobodnie na dnie szafy. Ostatnio wyjęłam czapeczkę którą Antoś miał mieć na lato, i wchodzi mu tylko na czubek głowy :-)

A do wózka mam kocyk, i to "wózkowe" przykrycie które było w komplecie.No właśnie a jeśli chodzi o wózek, to jakie spacerówki macie? Bo moja nie rozkłada się do pozycji leżącej i zaczynam się już zastanawiać nad kupnem lekkiej parasolki, rozkładanej na płask.

reklama
Dziewczyny, proszę o poradę. Mój mały jak go ostatnio ważyliśmy domowym sposobem ważył 8,7 kg :baffled: i nie bardzo mogę go nosic już w pożyczonym nosidełku - nosidełko jest do 9 kg.
W wózku nie zawsze chce leżec więc pozostają rączki a tak nie dam rady.
Czy polecacie jakieś nosidełka lub chusty na takiego ciężarowca? I oczywiście nadające się na zbliżające się ciepłe dni.
I jeszcze jedno - w związku z tym, że nie mogę zamontowac na moim wózku (czytaj czołgu) fotelika a wózek w całości nie mieści się wygodnie do mojego samochodu zastanawiam się czy nie kupic spacerówki parasolki z możliwością zamontowania mojego fotelika. Już mam jedną upatrzoną Wózek QUINNY ZAPP 2008 COBALT - wysyłka gratis!! (601051994) - Aukcje internetowe Allegro
- ale niestety nie ma rozkładanego siedziska. Czy taka spacerówka - parasolka powinna miec rozkładane siedzisko? Jak już mówiłam jedną spacerówkę mam ale jest ona niewygodna dla mnie na krótkie, sporadyczne wypady na miasto, które są sporadyczne i nie wiem czy taka wogóle ma racje bytu. Mam zamiar jej używac jako spacerówki dopiero jak malec już będzie ładnie latał.

Do góry