reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ja kupilam w Carefur bodziaka z kubusiem puchatkiem za 9zl rozm 68 i nawet go nie moglam zalozyc bo na dlugos byl dobry ale na szerokosc taki szczuply ze ledwo zalozylam przez glowe a reki to nawet wlozyc nie moglam :wściekła/y: widocznie tak trafilam, a szkoda bo sliczy baaaaaardzo.
Clue faktycznie tanio te ubranka z mothercare :tak:
Co do ubranke to bodziaki z Earlydays a reszta Next i George.

Nowe nabytki to gryzak, osobiscie nie polecam, malemu wogole nie podchodzi, probije go wsadzac do budzi ale nie wie jak sie zabrac, bo ani to polizac bo za male ani possac :baffled:
You are viewing the following product: GRYZAK GUMMY®
Skoro jeden nabytek mu nie posmakowal to kupilam drugi, i ten juz jest fany, kolorowy, mozna polizac i wsadzac gleboko do buzi :-D
IcyBite™ Keys (front teeth) - by Tommee Tippee

Zaczelismy zajadac marchewke itp wiec naczynia tez zostaly zakupione i baaaardzo sobie chwale, szczegolnie lyzeczke ktora zmiania kolor jak potrawa jest za goraca, kubeczek tez jest fajny, a Adas jak go widzi to od razu krzyczy ze chce jesc :-D
4 Food Pots & Lids (4 Months +) - by Tommee Tippee
6 Heat-Sensing Spoons (4 months +) - by Tommee Tippee
jestem chora na punkcie TT :-D

O to dobrze wiedzieć bo ja chciałam kupić ten gryzak, a tak to sobie daruję:-)
Też bardzo lubię TT łyżeczki super sprawa mam też niekapek taki od 4 m ale narazie mały na piersi i sporadycznie pije koperek więc daję z butelki (jakoś nie kuma o co chodzi z tym niekapkiem)
A ubranka kupuję cherooke (tesco) H&M zara smyk c&a cubus, nie lubię sklepów gdzie pani pokazuje i przy 2 rzeczy już strzela wzrokiem i zazwyczaj ma drogo... innych marketów nie lubię bo kupiłam kiedyś body na 6m w realu a mój synek (jest dość drobmy ma 5m a spokojnie mieści się jeszcze w niektóre 62) był zaciasny w nóźkach i rączkach:crazy:

nik_i ja ostatnio kupiłam bodziaki w zarze na 74 i na mojego na długość były bardzo opięte a rękawki to już masakra - wciskałam prawie na siłę. Chyba na anorektyka były robione :baffled: a H&M już nie ma fajnych tanich ubranek na 74-80. A te aukcje co wkleiłam - u tego sprzedawcy kupiłam już bardzo dużo ubranek i wszystkie bardzo dobre jakościowo :-) a i jeszcze wymiary w cm są podane :)

BigU ja byłam w Tup Tupie niestety już nowa kolekcja:-(U nas to nie był stricte sklep firmowy, ale przedstawiciel mający różne marki.

Clue to może szlak człaowieka trafić jak się kupi nowe i zamałe... co do zary u nas nie było problemów i bardzo lubię ich bodziaki rozpinane kopertowo a w h&m to trzeba często bywać bo uzupełniają kolekcję, ja bardzo lubię ich ubranka są super jakościowo i mam bzika na punkcie snoopi-ka;-) a linki przeglądałam niestety nie ma już bodziaków na 6-9:baffled: a szkoda bo bardzo mi się podobały:-(

reklama
Do góry