Tajchi
Fanka BB :)
Dombar- ja kupiłam wózek używany ale w zasadzie jak nowy bardzo mało używany to znaczy spacerówkę ze spiworkiem,fotelik Maxi cosi i uchwyt do mocowania w aucie(podstawa lub baza inaczej mówiąc) folia przeciwdeszczowa na spacerówke i na fotelik(gdyż jest możliwość zamontowania samego fotelika na stelaz, ale to pewnie wiesz)bez gondoli bo uważam, ze nie jest mi ona az tak bardzo potrzebna gdyż w zasadzie bardzo dużo korzystamy z auta i spacerki w gondoli byłyby sporadyczne a do tego pogoda w okresie kiedy rodzimy nie sprzyja temu. Zapłaciłam za to wszystko 180funtów. ok 700zł więc cena bardzo niska.
Kiriam i BigU moge poszukac Wam na ebay.co.uk takich mocowań(adaptorów) do Waszych wózków, ale nie obiecuję,że będą, ostatnio jak szukalam cos dla siebie to widzialam adaptory których nie ma juz w sprzedaży-koszt takich uchwytów było ok 5-10 funtów, dajcie znać
Kiriam i BigU moge poszukac Wam na ebay.co.uk takich mocowań(adaptorów) do Waszych wózków, ale nie obiecuję,że będą, ostatnio jak szukalam cos dla siebie to widzialam adaptory których nie ma juz w sprzedaży-koszt takich uchwytów było ok 5-10 funtów, dajcie znać
Ostatnia edycja: