reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Witam Dombar.
Ja wreszcie zamowilam mojego buzz-a, 4-ro kolowego, nowego co prawda. Zaraz Ci wstawie linka (zamawiany w UK). Na tej stronie sa zestawy za 530 funciakow (wozek, gondolka, siedzonko samochodowe, spiworek)
To chyba najtaniej jak znalazlam nowy w takiej opcji i z darmowa wysylka do mnie.

Motherstore

reklama
Asteria ja się nie zdecydowałam na bazę, ponieważ Pan w sklepie troszkę mi ją odradził.
A to co mi powiedział:
Zalety bazy:
- jest super wygodna, bez problemu można wpiąc i wypiąc fotelik z samochodu - i to jest największa zaleta,
- jest troszkę bezpieczniejsza, niż fotelik przypięty samymi pasami,
A bez bazy:
- dzidzia w dobrze zapiętym pasami foteliku również jest bardzo bezpieczna,
- nie trzeba podwajac kosztu zakupu fotelika - i to jest największa zaleta braku bazy,

Podsumował to tak: jak mam kaskę, którą chcę wydac na własną wygodę to powinnam kupic bazę. I jeszcze - baza, o którą się dowiadywałam nadaje się tylko do fotelika (kołyski) czyli do jednego roku.

Zobaczymy jak będę sobie radzic z pasami - jak będę klęła przy samochodzie wpinając fotelik to sobie po prostu dokupię.

pozdrawiam
Clue

Witam:-)
Nie wiem czy już o tym pisałyście, ale jaki materacyk kupujecie swoim pociechom. Twardy czy miękki, piankowy gryczano-kokosowy??:confused:
Pozdrawiam

Witam. Dzisiaj pytałam pediatry jaki jest najlepszy materacyk dla maluszka i powiedział mi że lateksowy. Szkoda tylko że jest ponad dwa razy droższy niż normalny... Za mniej niż 200 zł się go nie kupi... :dry:

reklama
My również zamówiliśmy lateksowy, będzie dobry też dla starszego dziecka, na bazę narazie się nie zdecydowałam zobaczymy jak to będzie z pasami ale nie powinno być tragedi w końcu większość rodziców sobie z nimi radzi:)

Do góry