Pan w sklepie dziecięcym jest innego zdania niż ten pediatra którego pytałam ostatnio o materacyk...Stwierdził że lateksowy materac to zbędny wydatek, że ktoś mi kitów nawciskał bo wcale nie jest najlepszy, że on zawsze sprzedaje tylko piankowo-kokosowe (gryka stwierdził że kiełkuje jak zamoknie ). Wogóle wciskał mi kity że po roku i tak trzeba zmienić materacyk na inny itd. itp. Nie lubie takich ludzi jak on... Na siłe próbują wepchać to co im leży na składzie... Aneta23 poważnie w tych kombinezonach jest zawyżona rozmiarówka?? Ja kupiłam z tej firmy rozmiar 62 bo nie wiedziałam...
reklama
nik_i
Entuzjast(k)a
Ja wogóle się przesądami nie przejmuję to moja trzecia ciąża poród będzie pierwszy i od pierwszego trymestru robię zakupy bo stwierdziłam że jak się teraz nie uda to kiedy, a i nie wyobrazam sobie nie wybierać szpargałów dla dziecka, a na niektóre rzeczy czekamy około 2/3 tygodni... jestem szczęśliwa że mogę kupować te wszystkie słodkości.
z kosmetyków mam oliwkę krem i żel do mycia...
z kosmetyków mam oliwkę krem i żel do mycia...
bigU
mama listopadowa2008
Kiriam - właśnie wiem o tych problemach z adapterami-lipa na całego,ale może coś da się załatwićjak bedziesz coś wiedziala/widziala to daj znać
Tajchi-dzięki wielkie za sprawdzenie-jesteś super ale jak jeszcze gdzieś ci wpadną one w ręce/oczy to daj znac
Tajchi-dzięki wielkie za sprawdzenie-jesteś super ale jak jeszcze gdzieś ci wpadną one w ręce/oczy to daj znac
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Ja tam też w przesądy nie wierzę...
Wczoraj kupiliśmy łóżeczko i materacyk kokosowo - gryczany. Do tego kocyk i ręczniczki z kapturkiem. Jak Mąż poskłada łóżeczko, to zrobię zdjęcie i wkleję.
Teraz jeszcze pościel, kołderkę, ale to już zostawiam Babci do kupienia. Mówi się, że jedna Babcia kupuje wózek, druga łóżeczko, a że wózek dostaniemy, łóżeczko chcieliśmy sami wybrać, to niech pościel zakupią Babcie, a co.
A w przyszłym tygodniu chcę jeszcze kupić kosmetyki, bo mój Małżon na tym się nie zna, a bez sensu by było jak ja będę leżała w szpitalu, to jeszcze będę musiała mu listy robić jakie kosmetyki zakupić. Co będziemy mieli, to będziemy mieli.
A i tak, czy wszystko pójdzie dobrze nie zależy od zabobonów tylko od Boga, więc trzymam się tego i koniec!!!
Nie dajcie się zwariować!!!
Wczoraj kupiliśmy łóżeczko i materacyk kokosowo - gryczany. Do tego kocyk i ręczniczki z kapturkiem. Jak Mąż poskłada łóżeczko, to zrobię zdjęcie i wkleję.
Teraz jeszcze pościel, kołderkę, ale to już zostawiam Babci do kupienia. Mówi się, że jedna Babcia kupuje wózek, druga łóżeczko, a że wózek dostaniemy, łóżeczko chcieliśmy sami wybrać, to niech pościel zakupią Babcie, a co.
A w przyszłym tygodniu chcę jeszcze kupić kosmetyki, bo mój Małżon na tym się nie zna, a bez sensu by było jak ja będę leżała w szpitalu, to jeszcze będę musiała mu listy robić jakie kosmetyki zakupić. Co będziemy mieli, to będziemy mieli.
A i tak, czy wszystko pójdzie dobrze nie zależy od zabobonów tylko od Boga, więc trzymam się tego i koniec!!!
Nie dajcie się zwariować!!!
Agnieszka1986
Fanka BB :)
jak po niedzieli czegoś nie kupię to chyba oszaleję! choćbym miała składnicę zrobić głęboko w szafie to wybieram się na zakupy i już!
Agnieszka1986
Fanka BB :)
Bo wierzę że będzie wszystko dobrze, a ja na miejscu Dzidziusia wolałabym żeby moi rodzice z niecierpliwością składali dla mnie rzeczy niż z roztargnieniem szykowali mi wszystko na ostatnią chwilę.....
Teraz mam szansę wybrać wśród wielu rzeczy to co mi się podoba, poszperać po sklepach a potem może będę musiała brać to co będzie, a nie to co bym chciała...
Asteria
Wdrożona(y)
hey dziewczyny ja dzis pozwolilam sobie na "male" zakupy, wzielam swoja mame i ruszyłysmy w podroz po komisach dla dzieci, kupilam przecudowne spiszki, pajacyki i body, wanienke oraz wozek - zdecydowalam sie jednak na TAKO mimo jego wagi...
a teraz zadam wam dziwne pytanie, ale zaczełysmy sie zastanawiac z mama gdzie teraz mozna kupic pieluchy tetrowe, belam w niejednym sklepie dzieciecym i tam albo nie maja albo maja jedna za 3,50 zl, jedyne gdzie je znalazlam w ludzkich cenach to allegro...
a teraz zadam wam dziwne pytanie, ale zaczełysmy sie zastanawiac z mama gdzie teraz mozna kupic pieluchy tetrowe, belam w niejednym sklepie dzieciecym i tam albo nie maja albo maja jedna za 3,50 zl, jedyne gdzie je znalazlam w ludzkich cenach to allegro...
Wiesz ja za tetrowki placilam po 1,50szt a i tak wydaje mi sie ze to drrogo i wykozystuja fakt ze trzeba kupic tetra z metra kosztuje grosze ale ja nie umniem i nie mam weny na szycie .... ale z metra kupowalam kocyki polarowe i mama mi je obszyla wyszlo fajnie a za 4duze kocyki 2/1,5 m zaplacilam 65zl w roznych kolorach i bardzo milutkie ... my nadal bez wozka i z coraz wieksyzm problemmem gdzie my to wszytko zmiescimy??? szafa dla malego pol komody dla malego a dla Malenstwa zostala jedna szuflada i dwie polki troszke malo bo juz prawie skonczylam zapelniac.... a mieszkanie nie chce sie rozerosnac jak na zlosc.... bububububu
A my w końcu zamówiliśmy dziś wózek ABC Rodeo :-) cieszę się bardzo, już nie mogę się doczekać jak już będzie do dobioru
Pieluszki tetrowe też kupiłam na allegro 14,80 za 10sztuk. Wiadomo dochodzi koszt przesyłki ale zamówiłam u jednego sprzedawcy jeszcze mnóstwo innych niezbędnych drobiazgów, więc opłaca się.
Pieluszki tetrowe też kupiłam na allegro 14,80 za 10sztuk. Wiadomo dochodzi koszt przesyłki ale zamówiłam u jednego sprzedawcy jeszcze mnóstwo innych niezbędnych drobiazgów, więc opłaca się.
reklama
Hej, jestem w szoku jeśli chodzi o ceny pieluch tetrowych wczoraj w Auchan za 5 pieluch zapłaciłam prawie 23 zł !! szok normalnie, prawie taka sama cena jak za pampersy New Born sztuk 43 chyba
Asteria pieluch tetrowych szukaj w skepach typu Auchan właśnie ale porównaj ceny z tym co jest na allegro bo może będzie sie bardziej opłacać kupic przez internet. Pozdrawiam
Asteria pieluch tetrowych szukaj w skepach typu Auchan właśnie ale porównaj ceny z tym co jest na allegro bo może będzie sie bardziej opłacać kupic przez internet. Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Podziel się: