reklama
Kiriam
Zadomowiona(y)
Dziewczyny, zamierzam kupić kołyskę. Chłopcy będą na początek razen w pokoju i byłoby mi ciężko w nocy latać po mieszkaniu, a kołyska na pierwsze miesiące załatwi sprawę, ponieważ postawimy ją przy łóżku. Wybrałam taką Kołyska-łóżeczko Kolcraft Creampuff!! W Polsce (417697570) - Aukcje internetowe Allegro Łóżeczko już mam drewniane z szufladą i z calym osprzętem po Mikusiu.
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Anetko ja myślę, że doktor chciał mnie uspokoić. Bo, jak mu zaczęłam przedstawiać opinie na temat niedogodności i zagrożeń to chyba za bardzo się nakręciłam. A co do różnych wałków i podpórek to chyba zboczenie zawodowe doktora.;-):-)Co do fotelika masz rację fatalnie wypadł w testach bezpieczeństwa:-(
Buziak mi chyba najbardziej odpowiadałby X-lander, albo Baby Smile. Niestety dla mnie oba troszkę za ciężkie. Poczytam dokładnie o tych wózeczkach to jeszcze coś Ci napiszę
Buziak mi chyba najbardziej odpowiadałby X-lander, albo Baby Smile. Niestety dla mnie oba troszkę za ciężkie. Poczytam dokładnie o tych wózeczkach to jeszcze coś Ci napiszę
oj laseczki ale bedzie sie dzialo w tych sklepach chyba zazdroszcze naszym mama ktore szly i kupowaly jeden wozek i koniec z wyborem wszyscy mieli takie same.....hihihihihihihi ale juz nie pisze wiecej takich glupotek sama jestem nie lepsza....;-)
Ja praktycznie jestem zdecydowana na WÓZEK BOLDER Implast New Line 2008 kompl. fotelik (412317833) - Aukcje internetowe Allegro
oglądałam go na żywo i muszę przyznać że są pewne niedociągnięcia ale raczej wizualne ale jak na tak duży wózek nie jest za ciężki, bardzo łatwo się składa, przednią oś ma skrętno co sprawia że bardzo dobrze się prowadzi. Niestety mam męża, który dużo pracuje i brałam pod uwagę wózek, z którym sama sobie poradzę w samochodzie a mieszkam w domku jednorodzinnym więc waga bardzo mi nie przeszkadza za to mam piaskową drogę więć ważne było żeby miał duże pąpowane koła.
oglądałam go na żywo i muszę przyznać że są pewne niedociągnięcia ale raczej wizualne ale jak na tak duży wózek nie jest za ciężki, bardzo łatwo się składa, przednią oś ma skrętno co sprawia że bardzo dobrze się prowadzi. Niestety mam męża, który dużo pracuje i brałam pod uwagę wózek, z którym sama sobie poradzę w samochodzie a mieszkam w domku jednorodzinnym więc waga bardzo mi nie przeszkadza za to mam piaskową drogę więć ważne było żeby miał duże pąpowane koła.
Witam serdecznie. Ja po kilku tygodniach oglądania, czytania, testowania, w końcu zdecydowałam się na wózek Coneco v3 WÓZKI CONECO V3 + FOTELIKI Z ADAPTEREM +GRATISY ! (420325037) - Aukcje internetowe Allegro
Naczytałam się i pochlebnych i niepochlebnych opinii, obejrzałam go w sklepie, i doszłam do wniosku, że to dobry kompromis między ceną a jakością a przede wszystkim jest w miarę lekki, a to dla mnie ważne, bo jestem drobna i często sama będę się musiała wdrapać z maluszkiem do domu. Ma też możliwość wpięcia fotelika, i mam zamiar z niego korzystać głównie na szybkie wypady na zakupy. Pewnie w trakcie eksploatacji przekonam się czy to dobry wybór, ale póki co wszystkie napotkane przeze mnie mamy (wbrew opiniom na forach) chwaliły wózek.
W każdym razie cieszę się że dokonałam wyboru, bo już mi się po nocach śniły wszelkie x-landery, chicco, boldery, graco i corrado :-)
Teraz pozostaje kwestia łóżeczka, ale chyba kilka dni odpocznę zanim się za to zabiorę :-)
Pozdrawiam.
CzarnaAnutka
Wdrożona(y)
A ja już kompletnie zgłupiałam... najpierw miał być Jedo FYN 3, ale stwierdziłam że spacerówka mi tam nie bardzo odpowiada, potem wymyśliłam Twister Baby Smile i Atlantic Espiro ale tam spacerówki zupełnie odpadają jeśli chciałabym się do niej przenieść na lato, bo brak wkładki redukcyjnej i bardziej jakoś tak dla starszego dziecka.... Potem stwierdziłam X-lander... hihihi mój M juz wymiękł jak zadzwoniłam do niego z wiadomością, że znalazłam kolejny cudowny wózek no ten ostatni odpowiada mi najbardziej.... tylko cena póki co dla nas zaporowa... no i znów stanęło na Jedo Fyn
A może Wy macie jakieś fajne propozycje?????
A może Wy macie jakieś fajne propozycje?????
Ja juz cale szczescie badz nieszczescie mam ten zakup z glowy.
Pojechalismy z Tatuskiem w weekend do sklepu kolor wybrac i ewentualnie jeszcze dokladnie zapoznac sie z naszym wyborem i wyszlismy ze sklepu z granatowa Emmaljunga Smart.
Ciężki bo ciężki, duży bo duży ale mam nadzieje ze dla Mateuszka bedzie wygodny.
Przeczytalam wiele informacji na jego temat na forach i nie znalazlam nic zlego oprocz ciężkosci oraz klasycznego wygladu. No ale jakos bede musiala sobie poradzic z ciężarem i rozmiarami.
Ufff - i juz nic nie czytam na temat wozkow :-) przynajmniej to mam z glowy
Pozdrawiam serdecznie
Clue
Pojechalismy z Tatuskiem w weekend do sklepu kolor wybrac i ewentualnie jeszcze dokladnie zapoznac sie z naszym wyborem i wyszlismy ze sklepu z granatowa Emmaljunga Smart.
Ciężki bo ciężki, duży bo duży ale mam nadzieje ze dla Mateuszka bedzie wygodny.
Przeczytalam wiele informacji na jego temat na forach i nie znalazlam nic zlego oprocz ciężkosci oraz klasycznego wygladu. No ale jakos bede musiala sobie poradzic z ciężarem i rozmiarami.
Ufff - i juz nic nie czytam na temat wozkow :-) przynajmniej to mam z glowy
Pozdrawiam serdecznie
Clue
reklama
Podziel się: